%+-3 olurmuş. ben de bugün öğrendim.
Printable View
Merkez bankası 23 Mart 2021 vadeli GLP repo kotasyonu açtı
Bir suredir GLP kullanılmıyordu
Tahvil 19.12 (+%15,81)
TLREF 18,93
Faiz artışı da güme gitti.
nisan vade +0,24 :) duble vade fakı
televizyon izleyen yok mu yoksa bu gün cumhurbaşkanı susma hakkını mı kullanıyor?
geçen haftalarda her mikrofon gördüğünde konuşan Reis bugün sus pus oldu diğerlerinden de konuşan yok sanki.
Amaç nedir bileniniz var mı?
bugun bitti artık salı/çarşambayı konusmak lazım
dolar artmaya devam eder hisseler sınırlı düşmeye devam eder
hükümet mb başkanı hiç bir etki edemez artık güven kalmadı ..
hulk alan ,lâstik ve fener al..:)
ytd
senin derdin ne islamla?
ne boo....k olursan ol..umurumda değil..ama hangi cüretle islama saldırırsın?
her mesajında halkın büyük çogunluğunun dinine nasıl dil uzatırsın?
akp ye salla-sallama umurum da değil ama agzını-burnunu 3 kere tüm banyo yapmadan İSLAMI ağzına alma.
ne saçma bir şey ya...
tahtalar %10 la taban şimdi mal mal bekleniyor...neyi bekliyoruz? aç kardeşim limitleri %20 yap düşecekse düşsün ne olacaksa olsun...bir laf vardır her gün öleceğimize bir gün ölelim yahu...
hayır yani bir %10 daha düşecekse amaç oysa yarında düşürür bunu isterse...değişen ne olacak ki?
aç kardeşim alan alsın satan satsın...su akar yolunu bulur...
Reza Zarrabın Halkbank aracılığı ile kara para akladığı zamanlar Şahap Bey Halkbankta genel müdür yardımcısıymış , Abd ye nispet yapar gibi bu hareketi yaparsan affetmezler...
Ben zaten 5 aydır faizdeydim , inanılmaz balon bir borsamız vardı Eregli Kardemir Sasa Ford Gubre Arcelik...... , çok iyi oldu bu çöküş 123 binlerde duruma bakıcam...
evet...ben de kendimce dindar sayılırım..hiç alınmıyorum bu laflardan, inancıma karşı bir laf olarak da görmüyorum...zaten memlekette %1 dinci tayfa var, dinden geçinen, menfaat sağlayan..siyasetçisi, sahte hocası vs...dindar diyebileceğimiz kesim de %30-40 dır...laflar o %1 lik kesime..zaten dinimize en büyük kötülüğü de o %1 yapıyor.
İslamcı ile islam dinine mensup kişi kavramını bir türlü öğrenemedi sayın Abka. Dini kendi tekelinde görüyor; islamcı dersen sen müslüman olmuyorsun sanıyor. Biz de müslümanız. Kimsenin islam diniyle derdi yok. İslamı kullanarak her türlü ahlaksızlığı kendine hak gören din tüccarlarıyla derdimiz ama sözel yönü gelişmediği için anlayamıyor. Matematiği iyidir bak. Bankalar elinde patladı öfkeli çok üstüne gitmeyin.
seans bitti gibi. hepsi tabana oturdu. biz neyi izliyoruz ekrandan :he:
geçen hafta tavan tavan giden fordun tabandan vadelisine yazdım, gelmiyor.
Dolar ha saldım...
Ha salcam der gibi...
SAL ULA SAAALLLLL....
dolar yavaş yavaş gevşiyor ama endeksde bir tepki yok...La olm manyak mısınız, bu nasıl bir satış :P
la madem bu kadar hassassınız bu islam , islamcı mevzularında yazsanıza reise bu durumu, burda niye ciyaklıyorsunuz..
şimdi çıkar derler biz sucuyuz bucuyuz
Peki bu durumda FRANSA veya ALMANYA bizi kıskanıyormudur?
Şu olay gelişmiş bir ülkede olsa hesabını ağır sorarlardı ama tabir-i caizse muz cumhuriyeti gibi bir ülkede yaşadığımız için hesabı , param değer kaybetmesin veya 3 5 kuruş damlasın diye uğraşan vatandaş ödüyor. Yazık ki hâlâ bunların peşinden koşanlar var. Çık bari bi açıklama yap ,en azından özür falan dile. Bu göz göre göre zulümdür.
dolarları yaktık kaldır mk borsasını, haydi pala..
dobarlan, bıragma gendini
:)
Taşınan Açıklar (GARAN da cuma düşüşüne rağmen karlı 9.1 milyon lot taşınmışsa birileri bugünü biliyordu!)
https://i.hizliresim.com/olIL3R.png
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
·
3d
İYİ Parti: Erdoğan istifa ve seçim sürecini başlatmalı
Herkes eteğindeki taşları döksün.