YBTAŞ için bedelsiz verilmesi muhtemel..Ya kâr payı dağıtılmalı ya da sermayeye aktarılmalı..İnşallah güzel haberler gelecek diye umuyorum.
Printable View
YBTAŞ için bedelsiz verilmesi muhtemel..Ya kâr payı dağıtılmalı ya da sermayeye aktarılmalı..İnşallah güzel haberler gelecek diye umuyorum.
Eşleşen 3 adet tavana imkanı olan alış girerse tavan olur satış yok çünkü
17:55 te tavan olursa ancak o zaman olur, diğer eşleşmede % 3 lük artış devreye giriyor18:05 te
Bakalım bugün bari artı kapatsa
Yukarı çıkışlarda devre yok artık kalktı bu sabah
Tavana da ayrıca 3 adet alış girdim..Patron çıldırdı :kahkah:
Yakomaz 'te yesil mi ben mi yanlış görüyorum
Hayırlısı beklecez caresi yok
Tavanda göstermelerinin sebebi satış yapmaya çalışanlar olabilir.Şu havada hiç bir hissenin hikayesi kendini kurtamaya yetmez bence.Tavandan alacak adam göstere göstere almaz son saniyede tavana çeker.Bunun örneklerini burada ve işbirde defalarca yaşadık.Üzgünüm ancak şuan açıklanacak hertürlü haber bu piyasada satış olarak karşılanacaktır.
Emirlerim gerçekleşirse 33 adet hisse olacak portföyümde..Ve 10-15 gün içinde yine bu seviyelerde gezinirse daha yüklü alış yapacağım. Buradan 750 Bin TL kâr etmeden çıkmak yok..
Satanlar tabanlarda verdiler zaten bunlar genelde aralara yazanların toplam lotu gibi daha çok akşam işlemini bekliyorum sabırsızlıkla
Eşleşme varmı arkadaşlar?
https://i.hizliresim.com/QIktDY.jpg
panik yapanlar genelde hata yapar, zaten uzun vade olarak alan için sorun yoktur. YTD
1 alis daha girdim tavana hadi bakalim
Tavan olmadi mi daha
2 adet serbest fiyat gerçekleşmiş.. Diğer iki limitli 3'er adet emirleri serbeste çektim bekliyorum kapanışı..
Tavan bekliyoruz senden.hadi bakalim
6 adet alışla karanlık odaya soktum..Tavan olursa bendendir :)
https://i.hizliresim.com/Pu8txU.jpg
tabana yazdığın alış geride kalmış,
Bugün taban dan kurtulmuş olduk artık, yeni hedeflere devam diyelim hayırlısı ile
6 lot dediğin için 3 lot gerçekleşmiş,
Diğer 3 lot %3 lük kademeden aşağıda olduğundan serbest emirde sıkıntı oldu büyük ihtimal,
Yoksa 6 lotun hepsi gerçekleşirdi
10 günde 30 adet alış yaptım..Tahtacıda veya satmak isteyen küçüklerde daha ne kadar var ki acaba?
Ömer Abim hayirli olsun...Allah cok guzel karlar etmeni/etmemizi nasip etsin...
Cumleten hayirli aksamlar...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde Pyak Aslan çimentoyu kaça almış bir bak hesapla .O başka piyasa başka
Oyak olacaktu pyak olmuş.Bu gibi durumlarda piyasa fiyatlaması vardır birde hisse başı 47.000 demişsin ki gerçi sen dememişsin onlar ödemiş yani normal şartlarda bile o fiyat ne yapsa olmaz gibi.Heee keşke olsada beni madara etse ama 47 bilemedim 🤔🤔
Viking belliki sattın sen farklı konuşuyorsun adam hesap yapmış bak bakalim dolar bazında kaç tl olması gerekiyor şuan saygı göster.biraz
Sayın Viking Hocam,
Bu konu da yada başka konularda polemiğe girmem,
Olur ya da olmaz,
Olma ihtimali de var, yok diyemeyiz,
Saygılarımla,,
'Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır".
Warren Buffett
Borsa'da her hisse, yükselir ve düşer.
Önemli olan doğru ZAMANDA, doğru hissede olabilmektir.
ytd.
Arkadaşlar bu hisse için düşüş trendi bitmiştir diye düşünüyorum.YTD
Eşleşme varmı arkadaşlarım.
Yok satmadım.Düşündüm ama genede satmadım algıda yapmıyorum.Sadece bu şartlarda olmayacağını söyledim.İyi şeyleri söyleyenleri alkışlıyorsunuzda olmaz diyene niye vuruyorsunuz.Olmasının şartları var o şartlar olmadan olmaz.Bakın olmazlar olur borsada amaaaa o fiyat bu şartta olmaz.
33 adet hisseyi torbaya koyduk hayırlısı ile..
Hangi şartla olur.Normal piyasada işlem görmeye başlarsa o fiyatlara yaklaşır ki öncelikle dünyanın normale dönmesi lazım.