roger that. Ben yavaştan uzayayım :)
Printable View
Peki dostum senden de onayı aldık iyi oldu...Kocaer 70 i görür görmez ayaklarinda Bawer ,ellerinden de ben tutup direk seni denize atacaz...artık denizde yüze yüze bir adaya çıkarsın...o sırada belki de yeni güzel bir hisse bulursun...bir bakmışsın ki tam da meyvenin piştiği vakitte yine seninle tekrardan yolumuz kesişir...
Daha nice ortaklıklara dostum..
yusuf kaderlinin uzun vadeli olarak tuttuğu ve uzun süre sat tuşuna basmayacağı hisseler adlı videonun 25.dakikasından itibaren kocaer de anlatılıyor...kocaeri çok seviyor....fiyat 26 tl lerde iken fark edip pörföyüne dahil etmiş...bizden çok sonraları keşif etmiş ama bence doğru bir keşif olmuş...
https://www.youtube.com/watch?v=reaZg_rjxh0&t=1500s
Kocaer sizin ustalık eseriniz olacak galiba sn. Keko.:) Sene sonu beklenen fiyatlara şimdiden geldi sayılır.
2 doları geçtik. Ne yapacağımı şaşırdım ilk kez yaşıyorum. Satsam mi bilemedim:) Neyse tutalim bakalim nasip ;) ama çok mutlu etti beni. Cante ne kadar uzduyse bu da mutlu ediyo. İn Keko We trust demiştik. Abi napcazzs:) cante zararrinin bir kısmı çıktı çok mtluyum ;) salmasin İns hissemiz hehehee
aynen öyle dostum...piyasanın üstadları yeni yeni keşif etmeye başlayacak...oysa olacakları ta aylar öncesinden gerekçeleri ile birlikte anlattık...tabi ilk anlattığımızda da anlattıklarımız işkembeden sallanan hikayeler gibi göründü...durgun fiyat hareketlerine bakan ky ise söylediklerimize inanmadı..bu günlerde fiyat çıkışları sertleşince yatırımcılar yeni yeni foruma gelip geçmişten itibaren bizi okumaya başlıyor...kocaeri tanımaya çalışıyor...yapacak bir şey yok..önünü gören temelciler tren vagonlarının her zaman en önündekinde otururlar...yatırımcı kendini geliştirdikçe yavaş yavaş ön vagonlara doğru ilerler...inat edenler ise hep dışarıdan giden trenleri izlemek zorunda kalırlar...
ky nın ne yazık karda duramama hastalığı da var...zararda sabır ettiğiniz gibi karda da sabır edin...benim gibi hisselerde kat be kat kazandığınızda her halde heyecandan akşamları uyuyamazdınız...bu hisse 2025 yılının sonuna kadar popüler olacaktır....teknikçi ve temelci üstadlar bu hisseyi çok işlemeye başlayacak...kendilerine bir pay çıkarmaya başlayacaklar...füzecileri ise 2025 yılında bekliyordum ama fonların 32 milyon lotluk malları bitince hissemiz de agresifleşince füzecilerin de artık buraya gelmeleri an meselesi...
ama sürekli dediğim gibi asıl sert çıkışlar önümüzdeki yılda...sabır sabır sabır...
amacım 2025 yılının sonuna kadar bu hissede beklemektir ama füzeciler buraya doluşup sonra da kıçıma tekme vurmaya kalkarlarsa o zaman bana sıkıntı çıkar...geçmişte gesanda yaşadılarımı burada da yaşayabilirim...öyle bir ortam oluştuğunda fenerbahçeli dostumdan koruma talep edeceğim....o eski bir füzeci olarak onların dilinden anlayacaktır...:kahkah:
bu arada yavaş yavaş da 70,00 a sokuluyoruz...bawer kendini hazır tut...fiyat 70, e geldiği anda müzikal dostumuzu aramaya koyulacağız...onu gördüğümüz yerde gemiden denize atacağız...:kahkah:
günlük hareketlere takılma dostum...sen ufkuna bak...orada bizi daha güzel günler bekliyor..tabi bunu söylerken hissenin hiç bir zaman düşmeyeceğini daha doğrusu düzeltme yapmayacağını söyleyemem...iner çıkar ama sonuçta yoluna devam eder..henüz hiç bir beklentisi gerçekleşmedi...
katma değeri yüksek modernizasyon yatırımımız daha bitmedi ve bunun olumlu etkileri henüz bilançolara yansımadı...jes santralimiz henüz bitmedi 2025 yılının ortalarında bitecek...4 yıl sürecek suudi arabistandaki projeden henüz bir sipariş gelmedi...gelirse ?? o vakit çoşarız...çünkü önümüzdeki 3 yılı da garanti altına almış oluruz..böyle bir hikaye herkese nasip olmaz dostlar...beklemesini bilenler güzel fayda görecektir..
2025 yılına ne kaldıki.
iki elin parmakları kadar var..
Aynen abi... Bu arada Eregl de bugün endeksten pozitif 46 üzeri tutunma gayretinde
Bank of deli satıyor. Malesef 63.6 dan 60 a düştük. Hadi kcaer
Geçen hafta Pazartesi (16.Şubat'ta) 44 civarı arkamıza yaslanmıştık.
NEOM'dan haber gelirse Reeder gibi olur, gelmezse bilançoya kadar piyasanın talebini ölçecekler gibime geliyor. Cezaya da sokturmadılar. Devre kesmeye başlarsa, arkasından gelecek ceza ve sonraki KAP çok önemli olacak.
Arkadaşlar biz hisse sürekli tavan tavan giderse korkarım. Sindirerek gitsin 5 düşsün 10 çıksın. Ben göstergeye göre arada bir tadımlık sat al yaparım. Bugünde nasibimiz oldu şükür. Ytd
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sn keko bizim urfada tek çocuklu ailelere aile gözü ile bakılmıyor:) ,dolayısıyla ikinci bir bebek üzerinde çalışma bekliyor senden hisse.net kabilesi :)
Vay anasına sayın seyirciler... Al sati başaran dostlari da tebrik ediyorum. Vay be. Bank of 40 bin lot tek kalemde alıp duruyor. Maşallah millette ne para varmış hehehe ;)
Cante cwene düştükçe Kcaer oranin zararlarini karsilamaya çalışıyor benim. Allah razı olsun kcaer. Dumanin daha gür tütsün. Teknikci arkadaş 2.2 dolar demişti. Yarın orayı görünce ne yapar sizce ?
Evet sektörü hareketlendiren Kcaer oldu galiba, Eregl 45 - Kcaer 65 TL.:) yakın zamana kadar Kcaer gerideydi ama hep dediğimiz gibi kulvarları farklı, bende başka benzer şirket var ama hiç takmıyor bunu, yönetim ve vizyon farkı işte, bunlara da dikkat etmek lazım.
Çok hızlı bir yükseliş oldu, bundan sonra fazla yazmadan izlemeyi düşünüyorum sadece, hayırlısı bakalım.
Kocaer Holding Eregl'yi satın alsa keşke
elimde üç hisse var biliyorsunuz....kocaer...atatp...berkosan..bunları n bence gidecek yolları hala var...uzun vadeli hisseler bunlar...yalnız bu hisselerden dökülen takipçi dostlarımın yeni hisse talepleri oluyor...bu aralar bana bu isteklerini sürekli iletiyorlar...şu anda tam anlamı ile inceleyip içime sinen bir hisse yok dostlar..eğer yeni bir bebek bulursam buradan ve twiteer hesabımdan paylaşırım dostlar...fiyat konusunda ise merak etmeyin...her türlü benden ucuza alırsınız...:) bu güne kadar da hep böyle oldu...
bakalım nasipte daha neler olacak ??? sabır sabır sabır....
o zaman yarına hazır ol dostum..:kahkah: yalnız bana bir yardımcı lazım....tek başıma koca bir adamı gemiden atamam..bawer de pek istekli görünmüyor..iki gündür söylememe rağmen ondan ses seda yok...:kahkah: bana yarın bir tane yardımcı lazım..
senin sözünde durman lazım dostum.....hani çok zaman aradan geçseydi de belki unutur görmemezlikten gelirdik ama daha bir kaç iş günü önce 70 tl ye gelse satar çıkarım demiştin..o yüzden de sözlerin hala taze...
seni atmazsak kocaerin olası bir düzeltmesinde gelir burada kafamızı ütülersin...yok efendim kocaer bu kadar etmiyormuş...yok siz çok abatıyorsunuz ...yok ben sektöre hakimim ben sattım dersin....:kahkah: yatırımcı arkadaşlarda moral bırakmazsın...
bir de forumda tek muhalif sensin...senden de kurtulduk mu biz ve cemaat kendi kendimize çalar oynarız..bol bol füzeleri havaya yollarız...:kahkah:
bu arada tavana yazmıştım gitti malım :kahkah: bakalım al'a fırsat verecekmi:Sad:
bankof alışları dizmiş inci gibi..
biliyorum dostum kimse seni zorla atamaz...espri yapıyoruz...umarım kızmıyorsundur...tüm ortaklara başarılar diliyorum...ama yine de merakımdan sormak istiyorum...ederi 60 tl dir ama ben 70 tl den satarım demiştiniz..gerçekten de satacak mısınız ?? seni forumlardan tanıdığım kadarıyle tecrübeli ve prensip sahibi birisiniz...buna istinaden soruyorum...biliyorum çok özel bir soru oldu...istiyorsan cevaplamayabilirsin....
Biliyorum şaka yaptığını, ben de şaka ile karşılık veriyorum :)
Çok hızlı sürdüler, bariz bir şekilde yukarı götürüyorlar. Bu tip hareketlerden haz etmem, sonrasında üzülen çok olur. Ben prensip olarak yürüyen hisseyi satmam. Durduğunda bakarım vaziyete. Yarın ola hayrola diyelim :)
Tavanimiz hayirli olsun..
Dolar zirve asimindan sonra hersey biranda gerceklesti:)
2.25$ direnci yaklasik 70 civarlarina karşılık geliyor.Bakalim yarın ve sonrasında tam gaz devam mı diyecek yoksa bir müddet dinlenmeye mi cekilecek Kral..
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
birleşik arap emirlikleri ile mısır akdeniz kıyısında yeni bir şehir kurma konusunda anlaşmış
150 milyar dolara mal olması bekleniyormuş.
yeni beklentiler hayata geçiyor gibi..
tabi bence.
bence 2.60 dolar önemli
https://www.tradingview.com/x/HALmFKcK/
ben böyle bakıyorum.
tabi bence.
göstergelere baktımda bayağı şişmiş görünüyor..
yakından izlemek lazım
tabi bence.
evet rsi baya zorladı ama böyle bir günde tavan olması bile güzel
Haddime olmayaraktan ayni hissede bulunmamizdan oturu ve yeni hisse aradiginizi belirtmeniz sonrasinda Bfren topiginde iki gun once belirttigim oneri hisselerimi paylasmak istedim. Gozunuze belki carpan olur.
——-///————
Bunlar haricinde elimde olan hisselerin kisaca ozetini gecebilirim. Belki dusunen ilgilenen olur.
Bfren malumunuzca bolunmeyi bekliyoruz.
Konya (8855)icin enf muhasebeli bilanco sonrasi 2 milyara yakin ozsermaye degeri ve yaz aylarinda fabrika tasinma beklentisi. Bi ihtimal bedelsiz. Yaz aylari icin hedefim 40 bin civari.
Egeen (14982). Bilanco sonrasi temettu verimi. Hissede gerileme ve akabinde yaz sonuna dogru sermaye artimi. Hedefim 40 bin civari.
Doas (274) Bilanconun yine yuksek gelmesi bekleniyor. Secim sonrasi yabanci hucumunun ucuz kalmis hisseyi orta vade de 1000 civarina tasimasini bekliyorum.
Usak 11,84 Bist30 sirketlerinden adini burada zikretmek istemedigim. Ozelden soranlara soylebilirim. Benim icin mahsuru yok. Satisi konusuluyor. Satis gerceklesirse hedefim 90. Satis haberi dusmesse orta vadd hedefim 24.
Alcar (1475) guzel bir bilanco ile uzun sureli baskinin kalkmasi 3000 3500 hareketi.
Pamel (159) Spekulatif hareketle 250 civari hedef.
Erbos (244) Uzun vade Kayserili bedelsiz verene kadar icindeyim. Artik ne zaman haberi duserse. Yalniz kisa vade de 500 gorursek cikarim.
Inves (406) 400 tl altina dusmemek kaydi ile 500 kisa vade hedefim.
Kcaer (53.80) yesil enerji yatirimlari ve neom proje katkisi sonuclari gorulmesi ile iki yil vade ile tasima ile satis hedefim 500tl. Maliyetim bu hisse icin 32 lerde. 50 ye kadar da kademeli alim yaptim. Yeni alim yapacaklar icin 50 alti beklenmeli. Cok kisa surede buralara geldi. 70 lerde biraz soluklanmasini bekliyorum.
Jants (185) orta vade hedefim 300 civari.
Isdmr (40,84) ges yatirimlari yabanciyi cekecektir. Orta Hedefim 70.
Surgy (50,90) spekulatif hareketle kisa vade hedef 70 civari.
Ekos (63.20) spekulatif hareketle kisa vade hedef 80.
Dapgm ( 34.36) spekulatif hareketle kisa vade hedef 50.
Turgg (704) 18. Madde arazi tamami onayi sonrasi minimum 1500 2000 araligi. Pik 2500 bekliyorum.
Dardl (8.04) spekulatif kisa hareketle 20 civari.
Fzlgy (14.86) spekulatif orta uzun vade 100 civari bekliyorum.
Yylgd (16) kisa vade spekulatif 25 civari
Not: parantez icerisindeki fiyat 25.02.2024 cuma kapanis fiyatidir. Ileride gosterge olmasi acisindan eklenmistir.
Kesinlikle Yatirim Tavsiyesi Degildir
Şirket çok iyi ancak Biraz fazla hızlı gitti gibi. Dikkatli olmakta fayda var.