Kel yine bir şeyler deniyor ama ne!? Oyak 160.000 oldu alışı, aldıkça geri geliyor hisse. %10 dan 4 kaldı geriye. 3 f/k otomotiv şirketine yapılan muamele çok enteresan
Printable View
Kel yine bir şeyler deniyor ama ne!? Oyak 160.000 oldu alışı, aldıkça geri geliyor hisse. %10 dan 4 kaldı geriye. 3 f/k otomotiv şirketine yapılan muamele çok enteresan
Bilanço , 9 Kasım gibi gelir
Aylar Muayene sayısı
Ocak 860.723
Şubat 675.770
Mart 921.110
Nisan 824.273
Mayıs 939.105
Haziran 989.671
Temmuz 1.100.267
Ağustos 1.421.141
Toplam 7.732.060
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tur...irildi/3012312
Korkarım bilanço yine gümbürtüye gidiyor...
Herşey iyi güzelde sokaklarda Tesla nin elektriklisinden geçilmiyor.kac tane sattılar kimbilir.Eski 124/131 ler gibi her sokakta 2)3 tane garanti var.Niye bukonuda ağır davrandılar ki?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim takip ettiğim tüm göstergelere göre 253 - 259 TL civarları alım noktaları olarak gözüküyor. Bir önceki geri çekildiğinde de bu noktalardan destek bulmuştu. Temel olarak bakınca alınmaması için bir sebep zaten yok bana göre. Bu fiyatlarda olması komedi hissenin. Mevcut dönem abuk bir şekilde 110 TL'ye sürdükleri zaman dilimini hatırlatıyor bana. Sonrasında 3.5 ayda %200 yükselmişti.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Gözü kapalı aldığın tüm kağıtlar en az 3e katladı zaten bu dönemde,
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temettü ve şarj haberi geldi. Yarın gaplı bir açılış olur muhtemelen
Bedelsiz haberi bekleyenler vardı. Sükutu-hayal oldu muhtemelen
DOAS Doğuş Otomotiv, 5.11 TL temettü dağıtma kararı aldı.
Ödeme tarihi 28.11.2023
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından; bağlı ortaklığımız Doğuş Şarj Sistemleri Pazarlama ve Ticaret AŞ'ye (D-Charge) ülke genelinde şarj ağı işletmeciliği faaliyeti göstermek üzere şarj ağı işletmeci lisansı verilmiştir.
D-Charge markasıyla faaliyetini sürdürecek olan Doğuş Şarj Sistemleri Pazarlama ve Ticaret AŞ, ülkemizin tüm bölgelerinde elektrikli araç şarj hizmetleri sunmayı hedeflemektedir.
Artık nasıl kâr ediyorsalar bitiremediler temettüyü bedelsiz için ise astronomik bir bedelsiz yapmayacaksa gerek yok böyle kalsın.
Ne kadar az lot o kadar iyi.
Hala kelepir fiyatında bakalım neler olacak.
Hayırlı olsun.
Kelepir değil beleş[emoji779]ama ortam pahalı.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun
Temettü bana göre bedelsizden daha iyi
Bütün bedelsiz pozisyonu yüksek kağıtlar 400/500 üstü bunun gözü aşağıda
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1207319
20 Kasımda yapacağı genel kurulda, 24 Kasımda hisse başına net 5,1136 TL temettü ödemeyi görüşecek.
28 Kasımda ödeyecek.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1207320
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından; bağlı ortaklığımız Doğuş Şarj Sistemleri Pazarlama ve Ticaret AŞ'ye (D-Charge) ülke genelinde şarj ağı işletmeciliği faaliyeti göstermek üzere şarj ağı işletmeci lisansı verilmiştir.
D-Charge markasıyla faaliyetini sürdürecek olan Doğuş Şarj Sistemleri Pazarlama ve Ticaret AŞ, ülkemizin tüm bölgelerinde elektrikli araç şarj hizmetleri sunmayı hedeflemektedir.
Yalnız şu 1.250 milyara yazık oldu,,,nakit yerine hisse verebilirdi,para da yatırıma giderdi.
Devlet, hisse verirsen vergi almam diyor,şirketler inadına temettüyü nakit şeklinde ödemeyi tercih ediyorlar.Vergi vermek hoşlarına gidiyor.
Anlamak mümkün değil.
Büzükotonun büzüğü kırıldı yine.
Arkadaşlar ne yazık ki şirket yatayda belirttiğim kanal içinde salınmaya devam ediyor. Temettü kararına rağmen ciddi bir atak yapmadı.
2023Q3 için net kar beklentisi 5,4 milyar ile 4,6 milyar aralığında. Aslında bir önceki Q3'e göre oldukça iyi bir beklenti. Reel olarak % 10 kar artışı bu ekonomik ortamda önemli bir başarı.
Grafikte görülen düşen pembe direnç bugün için 275lerden geçiyor...Her halükarda 275-278 üstü günlük kapanışlar bilanço ile birleşince artık 325lerden beri yaklaşık 2 aydır süren sindirme hareketi bitecektir diye değerlendiriyorum.
Belirttiğim direnç üstü kapanış sonrası hedefler 351-377...Kalın sağlıcakla...
Ek 29842
Kendide almiyormu nakit.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü candır lotunu artırabilirsin.Temettü ile karpuzun yanına birkaç dilim daha karpuz veya istersen başka meyve alabilirsin.
Bedelsizle lotun görünüşte artar ama aslında çok sayıda dilimlenmiş aynı karpuza sahip olursun
Muayene para makinesinden sonra,elektrikli şarj hizmetleri lisansını alarak,2.ci para makinesini de bünyesine ilave etti.
Hayırlı olsun.
Kurumsal şirketler temettü ödemesi aldıklarında vergi ödemezler. Doğuş holding aldığı temettünün vergisini ödemez. Sadece bireysel yatırımcılar öder.
Foreks haber anketine göre , doaş ın 3. çeyrek karı nın 5,2 Milyar TL. olması bekleniyormuş
9 Milyar TL. de 6 aylık karı var. Toplarsak 14,3 Milyar TL olarak 9 aylık kar gelebilirmiş.
Düştükçe , ekleme yapıyorum. Dün 253 TL. den 30 tane kaptım.
Hissenin yüzde 65 i holdingte. Holding stopaj ödemeyecek. Stopaji sen ben ali veli ödeyeceğiz.
Stopajı doas ödeyecek.
Temettüde vergi var,sermaye artırımında vergi yok.
Holding temettüleri brüt orandan alıyor. Biz stopaj ödüyoruz. Kişiler vergi ödüyor, şirketler ödemiyor. O yüzden temettü almak nakite sıkışık holdingin işine geliyor.
Yine 278 üstünde kalamadık...sabır...biraz daha sabır...pala ky'nin canını çıkarmadan yukarı almayacak :(
Bilançosu olumlu gelmesi beklenen hisseleri yavaş yavaş alıyorlar,,kötü gelmesi beklenenleri ise satıyorlar.
Bugün endekse rağmen artı kapatması olumlu,,288 i geçerse yatay bölgeden çıkar.
Ortalamada ustunde ama...287 ye kadar al sonra tv.lerde savas tantanalari hop asagi .Birgun ederini bulupda 400 ve ustu belki dahada ustu rakamlarda gezerken bu 275 lerde dolaniyordu denecek,diyecegiz.Bu kadar kar kac firmada olabilirki.TUVTURK+Elk.Sarj istasyonlari zaten basli basina para makinesi..Ozkaynagi gelecek karla nereye ulasacak ve 220 milyon gibi komik sermaye yaninda kac bedelsiz beklentisi yaratacak..Ama cek cak..[emoji35]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.