Tahtalar yeşil ama hacim tirt,
Printable View
Tahtalar yeşil ama hacim tirt,
Dün endexe karşı yüzde 2 gibi eksi yazınca - (2+0,85) gibi bugün işlem yapmadım.
Eeee borsanında işlem hacmi daraldı tabi.:kahkah: (işlme hacmi tırt dediğiniz için daraldı yazdım az mıdır çok mudur bilemiyorum)
Borsada pala kadar bizler de varız.Bizler olmasak palada olmaz.
Bizler olmasak pala bir hiçden ibaret.: )
En fazla oturur koltuğunda şimdiye kadar ne kazandıysa onlara bakıp durur. :)
Viop un dersine gerek yok..... Kontratları alırken al satı algoritmaların algılayamayacağı şekilde dağıtmak......yoksa adamlar üzerine oynar.....beş parasız bırakır....En düşük komisyon ile çalıştığım halde günlük ortama 3000- 5500 TL komisyon ödüyorum.....terste kaldığımda bukalemun gibi hemen poz değiştirir sakin olmaya çalışırım.....zarar devam ediyorsa bir kaç dakika işlem yapmam.....işin özü robotların hareketlrini yakalamasına izin vermeyecen......
hareketlere bak hareketlere bi de artı 2 yapmış
Bugün bende hiç siftah yapmadım, makinaya cetonu atsam mı atmasam mı diye bakıp duruyorum, algıları bi günde 180 derece değiştirebiliyor herif :he:
Sence kaç nolu yerdeyiz pisyedili abi
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
Ben 13 nolu yer diyorum :kahkah:
18000'e... 10000
longcunun 8000 pivanı iç edilmiş durumda, aklına gelirde tahsilata geçerlerse... yandık
933850 1 kademe şort
991700 kırılmaz ise pozu sorgularım
son endekis bükücüler çok zalım oynuyor
boş tahtaları fışkırttırıyorlar
Avrupa böyle bir manyaklığa hazır,
Bunlar gerçekte olmayan şehir efsanesi bir gün anlarsınız. Sosyal medyadaki kifayetsizlerin uydurduğu safsatalar. İşlem yaparken para kazanmak istiyorsanız bunları aklınızdan çıkarın.
O zaman ne yani bende endeks bükücülerden ya da endeks mühendisliği yapanlardan incider mı yapıyorum? Piyasa herkesten büyüktür.Bu her kim olursa olsun.
Misal dün akşam alınan ZK kararının bankalara negatif etkisi falan da yoktu zaten şekil 2 a da görüldüğü gibi.
-4 açmıyormuyduk bu ne yaw.
töbe yaraaab
:drunk:
spotun 14:00 da başlayacak seanslık barları ilginç olacak... bakalım o zaman dek vadelide hamle yapacak mı ?
991900 kırılıyormuş... birde bakmışız 983500 :oleyo: töbe töbe
boşuna demedik kasım ayında altına geçiyoruz diye...
dolar bazında varlıgımı %10 artırmıs olduk...
şimdi satsam altınları %10 daha fazla doları yerine koyabilirim...
fakat artık dolarla işim olmaz...
o defter sonsuza kadar kapandı...
https://i.hizliresim.com/syeocu4.png
Bizi 70-80 sene önce birbirimize düşman etmişler biz hala orada kalmışız. Adamların aslında ne çevirdiğinden bu ülkenin herşeyi çok biliyorum sanan kesmi en çok bir haber. Dolayısıyla Ülkenin çoğu bir haber. Hayal dünyasında yaşıyor bazıları. Halbuki bizim artık ülkenin insanları olarak uyanmamız lazım.Siyasetçinin işi o bir birine ne derse desin ki yalanda konuşabilir.Belden aşağıda vurabilir.Öyle bir iş siyaset.Biz halk olarak birbirimize bu seviyede olmamalıyız.
Benim short emirler geldi. Artık bekleme moduna geçiyorum.
dobur a başkan pis dadandı..
:drunk:
Dün akşam pazarında mal alan bugünün kazan anı oldu, tebrikler sindoma abi :bravo:
bugün kü kapanış o yüzden çok önemli, endekiste düzeltme bitti ralliye devam go go go tar tar derlerse ralliyi malsız izlememek için 167 den verdiğim tüpümü 169 dan geri aldım. Way arkadaş ne bicim bi yer burası :drunk:
Vadeli dirençte. Buradan yukarı hareket zor görünüyor....9962 ye işaret koyayım.
Hep Bozkurt mu koyacak :) Deneyelim şansımızı.. Denemek bedava
şimdi oldu
992'den gelen sürünceme itiklemenin hedefi
https://i.hizliresim.com/egy4jgi.jpg
996450 ye yazıldım şort üçün
9000 üstüne atarsa mal alırım :) bazen %2 yukarıdan almak daha kazançlı oluyor..
Tüp kanal direncinde bir de şu an..Sanki dirençte almışsın gibi
Aselsanı dün akşam evet alta yazdığım için alamadım hata ettim..Tepki hareketi endeks gitmese bile bence bugün olacaktı