Benim için aksine gerginliğe alıştırıldığımı düşünüyorum. Uyuz olmamayı öğretti, yarının ne olacağını bilmeden yaşamayı öğretti. Herşeye her an hazırsın. Zor tahta ama alışıyor insan zamanla olacaklara. Hep dejavu olunca. Ytd
Printable View
Yatırım fanfinifonları aysonuna iyi girecekler bu sefer. Güneş yağını bugün orama burama sürem dedim bırakılan yerde duruyor hala. Ytd
Hayvan stili bir hacim olmadan mallar oradan bir yerlere kaydı. Hacimsiz bir gün yine.
Bize ne lazım? Hayvan stili yfas falan ve özellikle citi olsa iyi. Ytd
Tabi dediğim bu değildi, daha montanlı. Ama olsun bu da uyar.
Demek ki güneş yağı istiyormuşta haberim yokmuş, çekinir benden.
Ytd
Bu topiklerde bir Petkim in tahtacısı, birde spencler kolay kolay yetişmiyor. Birazda şımarem, kafamıza yemezsek iyi bu şımarmanın sonunda. Hahahaa. Ytd
Vatandaş tek burayı değil tüm tahtalarını yaptı akıllı adam. Bazı patron ve spekülatörler gibi salak değil.0,48 Usd altına sarkmadıkça özellikle çok uzun zamandır bir de fonlama maliyetine katlananlar atlama hoplama yerine kaderine razı olmalı.Zira usd 50 ho 100 ho nun üzerinde.
Geçen gelen ziyaretçi sayımız 1 e düşmüş. Üye sayısı zaten tek tük. Ytd
Mahçup etti yine. Ytd
Ne o öyle karanlık işler var? Lingoya yaptıkları gibi. Ytd
Bakalım bu vurgunun arkasından ne haber gelecek. Merakla bekliyoruz. Adamlar fix artık. Eti yediler kemiği kalsın desen bırakırlar mı bu adamlar. Hep aynı fix vurgunlar. Birileri sessiz, tahta vurgun yeri olmuş. Birgün bu vurgunları kim yapmış ,kim almış kim yıkmış dillendirilir elbet.
y.t.d.
Kızılderilihaberaracıdayu yorumları gibi olmuş. Sen şu viop topiğinden kendini kurtar. Misal bir hissede ASELS gibi bir hareket olsa bu bakış açısıyla o yükselişin içinde kalabilmen mümkün değil. Adam burada bilmem kaç kere tuzak yapmış hepinizi alıştırmış. Bir gün yine böyle bir hareket yapar verirsiniz malı kapanışa kap ı bir yapıştırır sen sağ ben selamet.....
Not : Yorumlarım yeniler kısa vadeciler ya da profesyoneller için değildir.
Bana hiç kızma Zdx&Lunar abi
Bu tahtaciyi tanımıyorsun, tam 1 soyguncu
Kendine dikkat et, suyuniçine girdiğin an bir daha kurtulamazsın buradan
https://i.hizliresim.com/ldottm4.gif
Tahtacı beni tanısın. :)
Üye sayısında artış var, yazılar artmaya başlamış. Bunu gören tahtacı neler yapmaz.
Dikkat çekmeyi başardıysa alıcı bulur,
Eğer tahtacı alıcı bulursa verici olur bir müddet,
9 mumu egalesiyle kaldık ve rekor tazeleyemeden döndü.
Yine beleyecez 9 lu mum ne zaman olur diye, 1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur 14 mumdur türküsünü hiç yaşatmadı. Ytd
1 ziyaretçi ile izliyohhh. Düzeltme mi yoksa düzelt me mi? Ytd
Yahu sen nasıl birşeysin anlatamam, yaşanılması lazım. Yüzde 10 tombul parmakla, sonra gel dibini sıyır. Tabi güven olmaz orasını biliyoruz.
Yukarıda bıraktığı gapada gidiyor olabilir, olmayadabilir. Ytd
Uzaktan bakınca manyak gibi görünüyor, yakınına gelince salak olduğu anlaşılıyor. Aylık kapanışta vadecilere oynarken, spotçulara kıyak mı yaptı acaba! Yapar mı ki. Dandanakan hojanın çizgisi aynı zamanda gap, oraya gelirse ankarız. Gelirse. Ytd
Gerçi bu babası olsa kıyak yapmaz. Üçkağıtçının önde gideni ama neyse. Ytd
Tanıştıralım abi :)
https://youtu.be/FtkVE8pU_YA?si=sAWq5KyYjb0C_74P
https://www.youtube.com/watch?v=rqa0...nnel=MelaBedel
Benim favorim uzun zamandır bu özellikle sizin topiğe çok daha iyi gider. :)
PETKM Etilen Nafta Makası Raporu (Oyak Yatırım)
Petkim'in haftalık olarak paylaştığı Etilen - Nafta makası verilerine göre 29 Ağustos itibariyle bir önceki haftaya göre
Etilen fiyatları 858 USD/ton'dan 855 USD/ton'a gerilerken, Nafta fiyatları 552 USD/ton'dan 557 USD/ton'a yükseldi. Bu
veriler sonucunda Etilen - Nafta Makası önceki haftaya göre %2,21 azalışla 299 USD oldu.
PLATTS Petrokimya endeksi 29 Ağustos itibariyle bir önceki haftaya göre 796 USD/ton seviyesinden %0,15 düşüşle
795 USD/ton seviyesine gerilerken 1 yıllık ortalamasının %3,10 ve 5 yıllık ortalamasının %15,39 altında kaldı.
Haftalık verileri hisse senedi için nötr olarak değerlendiriyoruz.
Oyak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
https://www.oyakyatirim.com.tr/
Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Yatırım danışmanlığı hizmeti ; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabılır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bugün tombul parmak olmadan geçti. Muhtemelen yine yolcu aldılar. Ytd
Uğurcanın 33 mln Euro ettiği bir ülkede borsadan daha ucuz bir yatırım aracı göremiyorum artık. :):):)
Aklımdakilerin hepsini yazsam herhalde kavga çıkar buralarda :)
Benzemez kimse sana tavrına hayran olayım. Şu hareketlerle benzeyen var mı acaba. Uğurcan kimmiş. Ytd
2210 görüp hafiften gevşediğinde bu yazımı hatırlıyorsunuz değil mi
Tepemiz grafikisinde şimdi daha belirginleşti. Tabii o zamanlar keşke 22 den tüm malı satıp çıksaydım dediğinizi duyar gibiyim :)
Ama üzülmeyin tecrübe kazandınız :he:
petkoşun taktacısı büüyle
Süper soyguncu
Bugunde hayvan stili ile daldı. Ytd
Şimdilik yükselişinin yarısını verdi. Erken çıkanlar biraz daha yukarıdan almaya başlamışlardır. Cazibesi var çekiyor demek ki. Ytd