Çok şükür bir hareket gördüm umarım devamı gelir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çok şükür bir hareket gördüm umarım devamı gelir
Hosgeldiniz Sn. Ruhani,
Sizin, Sn. Paslicivinin, Sn.Dewaz'in hissede oldugu donemlerden beri bende bekliyorum.. ama artik bir suredir zararina da olsa yavas yavas elden cikariyorum.. artik ister ucsun, ister yerinde dursun farketmez. Bu hisseye bir daha asla bulasmam dile kolay 7 yil oldu.. ama hep husran oldu bu hisse benim icin.
Bu nedenle, soylediginiz gibi ardima bile bakmiyorum suan. Cunku zararin bir kismini diger hisselerde trade ederek cikardim cok sukur ki.. kalan tum arkadaslarima bol kazanclar dilerim.
Yazdiklarim Al sat tut tavsiyesi degildir, yorumlarim kisisel hayiflanmadan ibarettir. Saygilarimla.
eyvallah kardeş. ALLAH KİM SEYE ZARAR nasip eylemesin. umarım herkes zararını telafi eder
ytd .
bıktırdın,sattırdın,yeni başladın demi............ y.t.d.
***KENT*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi
***KENT*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi )
İlgili Şirketler [KENT]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Devre Kesici Uygulaması
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
KENT.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/619767
BIST
(24/07/2017 - 17:44:59)
O değilde 165 tl ile devre kesicie girdi normalde 5 dakikada devre kesiciden çıkması lazım ama kapanışa kadar çıkmadı devre kesiciden ya da çıkarmadılar kapanış 162buçuk acaba birileri altı aylık bilançonun kokusunu falan mı aldı
Arkadaşlar 09.08.2017 bilanço açıklama son tarih. Ayrıca bugün hareketini yorumlayacak biri olursa sevinirim. Selamlar.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.