Yönetimi ciddi şekilde uyarıyorum,bu zatın bu şirket ve iştirakindeki resmi ve gizli varlığı, Fetö’nün devletteki yapılanması ne kadar tehlikeli ise bu şirketin bekası için o kadar tehlikelidir.
Printable View
Bak birisi Buçim topiğine ne yazmış “Buçim yasak bölgedir,mal alan zararsız satamaz,isterse endeks 300 bin olsun” çünkü adamın derdi fiyat değil,mesela Batıdaki fiyat 10 liraya çıkınca değilde payı yüzde 6,20 den yüzde 6,45 e çıkarsa adam mutlu oluyor.
Bİzim topiğe bu kadar aleni yazamazlar ancak buradaki yapılanmaları ve başarılarıda takdire şayan,tahtadan en son mal alan Egeli ailesi ve Feyyaz bey bile çok ciddi zararda,topicde ve reelde işlerine çomak sokan Eksipnos ve Lunar dışında şimdilik bir sorunlarıda yok.
Yazdıklarım benim kişisel düşüncelerim ve gözlemlerimdir,farklı görüşleri olan yazabilir,şimdi madem öyle yönetim ayaktamı uyuyor neden bir reaksiyon göstermiyor diyenler olacaktır,evet bu konuda şu ana kadar çok pasif kaldılar,hatta aklıma ortaklardan birinidemi kafalıdıda bu işi bu kadar başarı ile sürdürüyor diyecem ama emin değilim,2007 de yaşananlar malum,yönetim yakında imkan olarak iyi seviyelere gelecek,benim görüşüm onlarında sabrının bir sonu var,gerekeni yapacaklardır yakında,hatta yapmayada başladılar bence,anlayana...
İtiraflar başladı,demek ki yönetimin kafasına meteor yavaş yavaş düşüyor.Eğer doğru ise,biz ky ye çektirdikleri sıkıntının bin katını çeksinler.Ben nasıl olsa yerin dibini gördüm.onlarda bu sayede cehennemin dibini görsünler.Belki şirket el değiştirirde mücevheri işlemesini bilen bir sanatkar işin başına geçer.hazır yiyen değil.ytd.
İmtiyazli ......yoksunlari günaydın.
Eski paylasimlarimda bende yazmistim....bizim icin malin kimde oldugu onemli degil.....patronun tutumu onemli diye. It mis sanko ymus gec bunlari kardesim. Diyelimki bende mal yapsaydim 10..15 milyon
lot.....banada sucu yukleyecektiniz.
Onemli olan hisse ederi ne ufukta ne gozukuyor.Hersey olumlu ise cari fiyatada bakar ......ki cari fiyat b.k atilanlarin maliyetindende dusuk....
operasyonu baslatirdim.
Bunlar ne yapti? Yaptiklarini gorduk
capsiz mirasyedilerin.
Aklimizla dalga gecmeyin....insan sahip oldugu fabrikadan zararda olurmu yaw.[emoji35]Zaten hamudunla goturuyorlar tam on senedir. Aldigi hisse sahip oldugu yonettigi fabrikanin hissesi be kardesim.
Bu .... yoksunlari niyetlerini pozitif aciklasalar...itibarli olsalar begenmedikleri ky da hisseyi fiyatlar.
Helehele bir fon gelir sizin siniriniza kadar olan tum mali alir.....para kazanirken paylasmayi unutmus bu capsizlar.
Laf uzar gider.....bize aksiyon lazim...
hissenin saglikli ve istikrarli bir sekilde ederine fiyatlanmasi lazim.
Gerisi bos temenni....ve zaman kaybi.
Utanin hissenizin fiyatindan gari...
Biz bile gurur yaptik hanci olduk sayilir. Sizde tik yok. Zarar etmisler?
Traji komik gercekten patronlarin sozcusu ve ovucusu iseniz.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ne kimsenin sözcüsüyüm nede avukatıyım,gördüklerimi objektif olarak söylüyorum sadece,niyetlerini pozitif olarak açıklasalar demişsiniz,verdikleri beyanatta sektörün üzerinde getiri vaat ettiler,açıklanan bilançolarda karlılık ve verimlilik sektörün çok üzerinde ve marjlarda iyileşme artarak devam ediyor,milyonlarca tonluk ihracat bağlantısını açıkladılar,2019 da 1,7 milyon ton (Uşağın nüfusundan fazla)
Yılsonu ciro 1100-1150 FVÖK %35 civarı,daha pozitif bir şey açıklayan varsa söyleyin,kimse kusura bakmasın ama burada karanlık tablo çizenler gayet belli.