Printable View
Alıntı: Originally Posted by eaw Bugün çekecem parayı burdan deyince bana bir bakışı vardı doktor nerdeyse boynuma sarılıp bırakme beni der gibi valla hersey para deil be doktor. Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca...
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Buluruz var mı 1m hacim? Aylık bazda tabi en az 1m az bile 10m'a kadar çıktığım oluyor
Alıntı: Originally Posted by aydinc 10milyona kadar çıkıyor işlem hacmim Çok deilmiş ama yinede zorla sen, ben günde 1milyon yaptığım oluyo kredili 5 katı ile aynı gün satıyorum tabi temerrüte düşmeden
Alıntı: Originally Posted by eaw Bugün çekecem parayı burdan deyince bana bir bakışı vardı doktor nerdeyse boynuma sarılıp bırakme beni der gibi valla hersey para deil be doktor. Tam tersi olmus sen onun boynuna sarilip oarayi verme diye yalvarmışsın sanki.. çok hayal kuran birine benziyorsun
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca... Benim olsun diye tutuyorum parayı orda zaten 😏
Alıntı: Originally Posted by eaw Çok deilmiş ama yinede zorla sen, ben günde 1milyon yaptığım oluyo kredili 5 katı ile aynı gün satıyorum tabi temerrüte düşmeden Kredili yapmıyorum bir kere temerrüde düştüm Altı katına kadar çıkma hakkım var
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Tam tersi olmus sen onun boynuna sarilip oarayi verme diye yalvarmışsın sanki.. çok hayal kuran birine benziyorsun Evet hayellerim var bakalım kısmet
Alıntı: Originally Posted by eaw Benim olsun diye tutuyorum parayı orda zaten Onun senin gibi ilgilendiği çok vardır. Yanlış yer ve yanlış kişi...