Yazinizdan benim yazdigimi hiç anlamadiginizi anliyor ve yogunlugum sebebiyle su an aciklama yapamayacagimi belirtiyorum. Kendi kendinize anlarsaniz daha makbule gecer. Iyi günler.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bir önceki çeyrekte yurtiçi favökteki kısmi düşüş, Kıbrıs için fuel oil alımı ve Göynük bakım kaynaklı büyük ihtimalle. Bu çeyrek yurt içi santraller Urfa hariç yüksek kapasite ile çalışıyor, o yüzden güzel bir favök bekliyorum bu çeyrek.
Hissenin son dönemdeki hareketlerine baktığımızda hacim cidden düştü, bir takım virmanlar ile mal takasta yabancıya geçiyor. Eskisi gibi bir iştahlı mal alımı yok. Buralarda bir süre hisseyi tutacaklar gibi (3.53-4.40 band aralığında.) Twitter'da Gana ile ilgili haberler paylaşılıyor algoritma Arif tarafından. Gana anlaşması uzarsa oradan gelen yıllık favök illa ki düşecektir. O zaman 2020 favök hedeflerimizi revize ederiz. Şu an tüm favökün yaklaşık %50si Gana'dan geliyor, bu da 700-725 milyon TL gibi bir rakam, yaklaşık 125 milyon $ yapıyor. 4 sene daha böyle bir gelir şu an cepte. Anlaşma 20 yıl şeklinde revize edilirse, tahminim 75 milyon $ x 17.5 yıl bir favök cebimizde olur.
YTD.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirkete değer gidemiyorsanız borsa size göre bir yer değil-dir... bu yorumu ortaya yaptım isteyen uzerine alır ama goruyorum ki işi bilmeyenler işi bilenlere iş öğretmeye kalkıyor!!! Enerjinizi öğrenmek için harcasanız halbuki...
Neyse bol kazançlar herkese
Bu şirketin ne gibi bir tahsilat sorunu var üstadım? Size zahmet kısa ve öz izah etmeniz mümkün müdür ?Alıntı:
Sirketin tahsilat sorunu onemlidir ve hisseyi elinde tutan herkesin düşünmesi gereken bir durumdur,
Tcell favök fiyat durumu aksende fiyatlansa 6.80 oluyor fiyat.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.