Buradaki insanlar en kötüyü düşünerek bu kağıdı aldılar diye düşünüyorum ben unuttugum parayla aldim kendi adima bekleyip göreceğim ytd..
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki insanlar en kötüyü düşünerek bu kağıdı aldılar diye düşünüyorum ben unuttugum parayla aldim kendi adima bekleyip göreceğim ytd..
En kötü hali düşünmek değil mantıklı ve gerçekçi düşünmek yeterli. Şirketin öz sermayesi artıya geçildikten sonra satılmasının nedenini düşünmenizi salık veririm. Ayrıca Boydak yani Erciyes Anadolu Holding' in Gümüşsuyu' ndan sonra ikinci markayi bünyelerine katmak istediğini haberlerden takip edebilirsiniz. Bu markanın Royal olacağını tahmin ediyorum.
alıcısı olup olmadığını bilmeden tmsf’nin satışa çıkacağını düşünmüyorsunuz değil mi?:) mutlaka tmsf ile temas kuran alıcılar vardır bu şirketlerin akibetiyle ilgili ki adamlar da satışı düşünsün. bank asya vs bunlar çok başka konular.
bizi artık ilgilendiren yer artık halka açık kısımla ilgili hukuki konular.
Royalin kefilliği naksana diye biliyorum, e naksanda satılmıyo mu neden royalden tahsil edilsin ki borç
Henüz biz bu şirketin degerlemesini görmedik şirketin borcu var tamam ciddi bir alacagıda var ayrıca ben buranın yani naksan holdinge üç alıcı ihtimalini yüksek görüyorum ilk sırada varlık fonu grup halinde alabilir ikinci enerji hariç sanko veya enerji hariç yabancı ytd
Evet tahta kapanmasından alıcı tahminlerine dogru evrilmek güzel bir durum
:)))))))
Riske girmek istemeyen olumsuz beklentisi olan salı sabahı tavana satış yazsın. Salı günü tavanda 1 milyon lotluk alış bekler diye düşünüyorum.