Originally Posted by
İnspector
Kaybedeb1 kardeşim sen nick te te olduğu gibi kaybetmeye mahkumsun. birkaç tavan ve çakacaklar. Hepsi savunma ya da bilişim gibi çoşacak değil. Sen satanları salak olarak görüyorsun ama adam % 50 alıp çıkarım diye düşünüyorsa bu adamlar salak değildir. Sırada bekleyen milyonlar var diyorsun da sona metro 10 15 20 milyon talep koyuyor çok görünsün diye. Ben yorum yapıyorum kötü niyetli algılıyorsunuz. Kendi düşüncem bu cumaya kadar bu hisse gidecek salı çarşamba ne zaman alım fırsatı olursa % 11 ya da % 22 kazanıp kaçılır. Bunlar benim için çok iyi paralar her hissede dipken dalıp 2 güne kaçarım riski sevmem. Merak ettim bu kadar anlıyor gibi konuşup ne kadar kazanıyorsunuz. Benim 1 portfoyüm marttaki çöküçe denk geldiği için fenalardaydım ama şükür diğer portföy son 2 ayda 3 e katladı. 3. portföyde garanti kağıtlar şükür çoşmasada az az kazandırıyor. Bunlar benim düşüncem sen bu cuma dan ya da sonraki hafalarda alım girersin bu kağıt için 8 10 liralar alım için iyidir dersin orasını bilemem