Haa proplemi forumda aramaz lazım, adam sabah sabah bol tavanlar diyerek bizimle..........geçmişti..
Haklı da çıktı ama şahsen ben hangi aracı kurumdan sattığını bile tahmin edebiliyorum. Ama sadece zan...
ytd değildir
Printable View
Haa proplemi forumda aramaz lazım, adam sabah sabah bol tavanlar diyerek bizimle..........geçmişti..
Haklı da çıktı ama şahsen ben hangi aracı kurumdan sattığını bile tahmin edebiliyorum. Ama sadece zan...
ytd değildir
Burası chat Room halinialdıysa iyice bezdirmişler demektir. Yarın yükselmeye başlasa keşke.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birisinin verdiği mesajları sadece öteki anlıyor, ötekide takip ettiğim kadarıyla foruma uğramadı, ne diye zamanı zayi olsun mesajı almış üstadından...aynen devam edin biz de devam ediyoruz direnmeye..
ytd değildir
Adam bize ayar veriyor, kumaş yaz, arsa yazma, arsaya dön,kumaşı bırak, bol tavanlar...vs vs
ytd değildir
Attığı grafiktede teknik olarak SAT verdiğini inceden inceden anlayana iletmiş oldu, algıya oynamak bu olsa gerek... ben o algıyı reddediyorum..
https://www.youtube.com/watch?v=iwKsJESs22g
ytd değildir
Bu kağıt ta malum 2 veya3 kişi var
İçeri ile bağlantılı . Bu kişilere arsa ve bilanço ile ilgili bilgi geliyor . kağıdı
İstedikleri gibi oynatıyorlar
Biz istediğimiz kadar bir tarafımızı yirtalim
Tek çare bu 3 kişiyi deşifre edip içeri
İle bağlantılarını tesbit edip suç duyurusunda bulunmak.
Bunlar tamamen kişisel görüşlerim olup
Kimseyi bağlamaz.