Bizdeki soruyor.
Hocam, burnun bokunu yutarsam, oruc bozulur mu, bozulmaz mi.
Bu kadar ciddi bir sorun varken, adam Jeotermal turbun teknolojisi ile ugrasir mi ?
Gidinin durzuleri.! :)
Printable View
Ne yazıkki bu amklarlan beraber yaşıyoruz,ot gibi gelmişler mok gibi giderler milletide gererler,1950 yılından beri bunlara katlanıyoruz,esasında ufukta bir çözüm gözüküyor,oda bana kalsın,sadece bunu bilin genç bir lider hepsinin hakkından gelecek er veya geç...Ne demişti Atamız,1 Türk Dünyaya bedeldir,önemli olan o Türkü bulmak,şu an belirsiz olduğu için sadece emareleri biliniyor kuantum gereği:)
Kocaeli'de 85 yaşındaki adam, eşi kabız olunca makatına bahçe hortumu sokup tazyikli su verdi. Bağırsakları hasar gören kadın yaşamını yitirirken gözaltındaki koca aynı işlemle iyileştiğini savundu
Başkan diyoruz her bir b. bilir zannettik, bir b.ktan çaktığı yok.:he:
https://i.hizliresim.com/0DrZHJ.jpg
% 90'nı Malûm zihniyete oy vermiştir, şu an seçim olsa en az % 80'ni yine oy verir.
Bunlar din zannettikleri şeyi, ailelerinin ırzına değişirler bu kadar basit.
Buyrun , bir şey mi lazımdı :)
Beni aramak yerine kendi içinizdekini bulmak daha faydalı olur . Nihayetinde ben de bir ölümlüyüm, sizi şimdi kurtarsam benden sonra ne olacak ?
Sizi dünyanın en muassir medeniyet seviyesine çıkarsam dahi ben öldükten sonra 50 yıl dayanamaz, çıkardığım çukura geri girersiniz.
O yüzden beni aramayın, kendinizi arayın.
Yüzyıllardır tekrarlanan soruna çözüm için daha ciddi değişimler lazım.
Yapısal reform yapmak yerine günübirlik pansumanlarla bu milletin talihi değişmez. Son 500 yıla bakınca da bu milletin hastalığı bellidir.
Atatürk bir antibiyotik verdi , hastalık geçer sandı ama ben onun kadar iyi niyetli , hüsnüzan sahibi değilim, cerrahi müdahale lazım.