Evet dostum çoktan sattım...bunu forumlarında da zaten söyledim...
Printable View
e-ticaret ve pazaryeri uygulaması mağaza satışlarını destekler mahiyettedir...özellikle de pazaryeri uygulaması beni çok heyecanlandırıyor...çünkü yüzbinlerce ürüne nakit bağlamadan satış yapıyorsunuz ve katılımcılardan da doğrudan bir komisyon alıyorsunuz...bu sektör amazonun da olduğu potansiyeli yüksek bir sektör...amazon boşuna 2021 yılında dünyanın en değerli firması olmamıştı..amazon bu günlerde 1,3 trilyon dolar değerinde...bir amazonun değeri borsamızı 7 ile çarpabilecek miktarda...amazon satılıp nakiti türkiyeye verilse türkiyenin tüm dış borcu biteceği gibi türkiyenin ekonomisini düzlüğe çıkaracak kadar da fazlası ile nakit kalır...:kahkah: işte teknosa büyüme potansiyeli çok yüksek olan böyle bir sektörde çalışıyor...
borsada başarılı olabilmek için geleceği herkesten önce görebilmek gerek...piyasa geleceği satın alır...teknosanın geleceği ise gittikçe parlıyor...gelecek her çeyrek bilanço bunu bize gün gibi ortaya çıkaracaktır...
önceki yorumlarımda da sektörün önemini göstermek için hep kiralabunu şirketinin 3-4 ayda iki kat değerlenmesini örnek gösterdim..böyle bir büyüme başka bir sektörde mümkün değildir...ülkemizin pazar yapısı bu büyümeyi sağlamaya çok müsait..zaten amazonun amerikada bir çok deposunu kapatıp işçi azaltmasına rağmen türkiyede tam bunun tersini yapıp depo açarak büyüme stratejisini uygulaması çok önemli bir işarettir...zaten e-ticaret türkiyede geleneksel ticaretten pay alarak %66 büyümesine rağmen teknosanın %95 büyümesi bize bir çok şeyi gösteriyor...teknosa doğru adımları atıyor ve bu yüzden de güzel bir ivme ile büyüyor...
tüm bu adımlarının sonucunu çeyreksel bilançolarda göreceğimizi düşünüyorum...zaten bilançolar bana göre şirketin durumunu gösteren en güzel kap haberleridir..anlayan için bilançolar yeterlidir ama anlamayan için ise ne kadar da kap haberi gelirse gelsin boştur...
Bir maaşallah desek.Gerci bugün forum sessiz keko abi bir girisgah yapmış ve sonrasi gelmemis:))
nefesimizi tuttuk tavan yapmasını bekliyoruz dostum...:) inşALLAH bilançoya kadar güzel bir yol kat eder..teknosa küllerinden yeniden doğuyor...üzerinde birikmiş yılların tozunu silkeleye silkeleye...henüz bu ölünün yeniden canlandığını pek kimse fark edemedi...ama fark ettiklerinde biraz geç olabilir..
75 cent üstü isteruk bu ay..:plc:
https://i.resm.im/X5SY68G.JPG