https://resmim.net/cdn/2022/12/04/hLS6b.png
Printable View
Özellikle önümüzdeki 5 yıl sektördeki talep çok güçlü olacak belli ki. Global talebi de dikkate aldığımızda ciro ve kar rakamları belirttiğiniz değerlerin bile çok üzerinde gerçekleşebilir. Hükümetlerce bu işlerin yüksek teşviklerle destekleneceği de bariz. Gesan gibi şirketler iş seçer konuma bile gelebilir bundan sonra. Hayal değil gerçek, talep somut olarak ortada, bize düşen fiyatı değil firmayı keyifle izlemek ve sabırla beklemek diye düşünüyorum. İyi Pazarlar.
Teşekkürler. Beklemeye devam.o zaman.
İlk maliyetim çok düşük, ancak bütün düzeltmelerde deliler gibi aldım kredi çektim ek hesap kullandım, ödeme limitime ulaştım . Ancak düşerse son büyük alımı da yapmaktan çekinmem.
Herkesin riski anlayışı farklıdır, ben tahtacı ile beraber maliyetleniyorum, batarsak ikimiz beraber batarız sıkıntı yok düşersek kalkarız.
İlk hedefin 350-400 aralığı olduğunu düşünüyorum.
Çok bekletmeyecektir inşallah. Herkes kendi kararını versin amatör beceriksiz bir yatırımcıyim. Söylediklerimi sadece dayanışma olarak dikkate alabilirsiniz.
Türkiye'de bugüne kadar kurulmuş tüm RES'lerin üçte birini Gesan'ın yapması muhteşem bir veri. Bu veri nerede geçiyor? Doğruluğu kesinlikle teyit edilmiş bir bilgi mi acaba?
Europower olayı da abartılıyor. O ne kadar guclenirse Gesana yarar. Başta arz olunca her arz gibi erpwr da uçar ama gesana negatif bir etkisi olamaz