Baykal Pasa olmak onu kurtarmaz.
Oyle bir hesabi varsa, bosuna.
Bekliyoruz bakalim.
Printable View
Arkadaşlar bu iktidar muhalefet tiyatrosunda sıkılmadınız mı.ben artık hiç takip etmiyorum.oy da kullanmayacağım.emin olduğum konu her şeye rağmen bu iktidarı kendi seçmenleri küfür ede ede gönderecek bize gerek bile kalmayacak.ama o gün geldiğinde plan tamamlanmış olacak.bizim bildiğimiz büyüdüğümü z turkiye diye bir devlet kalmayacak.gdo lu besin gibi aslina benzer ama tadı tuzu olmayan gayrısı hhi besinler gibi bir şeyle baş başa kalacagiz
Syn Hkm ve ayasofia ;
Sizlerin bilgi ve tecrübesi olan bir konuda bir sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum...
Ben birkaç gündür ilaç raporu için uğraşıyordum..Rapor e-nabızda görünüyor Eczacı benim sistemde yok diyor a.q...Bu nasıl iştir...Ben yine Hastaneye mi gidecem a.q...Yakında cihangir gibi olacam :oleyo:
İlaçın etken maddesi ve açıklaması tam olarak detaylı yazmadan yenilendi ise eczane raporu göremiyor .
Benim de başıma gelmişti geçtiğimiz senelerde .
İkisinin çıktısı alın karşılaştırın ben başhekimliğe giderek çözmüştüm o zaman .
Telefon açın başhekimliğe yada eczane açsın onlar daha iyi bilir yetkili ile görüşmeyi gitmenize hiç gerek yok ben gitmeden hallettim son onayı
Ben eposta attım başhekimliğe yanlış ifade ettim kendimi ve telefon açtım hastaneye açıkladım tane tane bir çocuğa anlatır gibi
İki gün önce bankaya 54 bin tl yatırdı bir tanıdık sonra bir bakıyor tanıdık hesapta para yok meğerse veznedar 54 bin dolar yatırmış dolar hesabına 🤣🤣🤣