Satin kurtulun dediginiz icin evet size demek istedim. Yatirim yaptigimiz bir hisseyi neden kurtulacagimiz bir dert olarak gorelim?
Sent from my iPhone using hisse.net
Printable View
Satin kurtulun dediginiz icin evet size demek istedim. Yatirim yaptigimiz bir hisseyi neden kurtulacagimiz bir dert olarak gorelim?
Sent from my iPhone using hisse.net
Demek istediğimi anlayamamışsınız o zaman. Kaç gündür felaket tellallığı yapan kişiye yönelik olarak hissenin arttığını ve beklentisi olan 9.5 liranın yaklaşık 1 lira üstüne çıktığını söyledim. Bunu üzerinize alınıp ironik cevaplar vermeniz gerçekten düşündürücü.
~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~
%15 marjda asansör gibi hareket ediyor. Zor hisse
Yatirim yaptigimizda tabi ki her turlu bilgiyi edinmeye calisiriz ancak bazi kullanicilar israrla olumsuz yorum yaziyor. Onlara tepki olarak yazacagim derken sizin yazinizi yanlis yorumlamisim, kusura bakmayin.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün de geçen gün gibi kapanışa yakın bi milyonun üstünde hacım oldu. Bugün kü hacmin %80 i 10.33 ve üstü . Yatırım Teklifi olmayan Yorumlarıniz nedir.
HTC One_M8 Eye cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çare Drogba:)
Uzuncular için artık hisse devrine kadar ufak ufak 11 liraya doğru yaklaşır herhalde.
Ortalama 4 ay çağrıyı beklemek istemeyenler %10 iskontoyla malı 10,40-50 gibi vermeye çalışıyorlar, onlar da haklı.
Her şey yolunda şimdilik.
Hissedeki hareketlilik ön koşullarda belirtilen sorunların büyük ölçüde çözüldüğü konusunda fikir verebilir.Ayrıca rakamn 11,50 TL nin de üstüne çıkacağını düşünüyorum.Olağan üstü genel kurula kadar ani çıkışlar söz konusu olabilir ama bir taban yatırımcı olması sebebi ile çok düşeceğine inanmıyorum. Kendi fikrim kimseyi bağlamaz YTD