Piyasa ve dogan kagitlarina satis geldi mi hemen is yatirimdan satis geliyor .ben acikcasi ufak kalirim adama pasa keyfi bilir benden 1 lot alamaz
Printable View
Piyasa ve dogan kagitlarina satis geldi mi hemen is yatirimdan satis geliyor .ben acikcasi ufak kalirim adama pasa keyfi bilir benden 1 lot alamaz
81 tek tuşla veren kim
Borsa cakilir. Bu dususler oncunun sesleri. Daha bence 100bin altina sarkar. Borcu olmayan sirketler ve dolar rezervi olanlar +++++ üstune birde primlenmemis olmasi bonus. Bence dgzte disi hisseler buyuk risk
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun piramit asagi kapanis icin 25 lot aldi seans sonu 86 88 ken 25 lotu 86ya verdi ama yedirmedim yapi krediden hergun yapacam bu herife 88 kapadim.ben dgzteyi cok ucuz buluyorum ekran izlememek lazim ama ugrasmayi seviyorum adamlarla.bu arada dogan grubunda net bir haber gelebilecek gibi hurgzi tutuyor ve mal aliyorlar .dgzteye ondan da cok guveniyorum biraz daha sabir
Dün emir düzeltip 81 e alış verdim sağolsun verdi.kapanistada 3 lot alanda bendim versinler bakalim
Kapanista seref yoksunu piramit 88den 50 tane aliyor kapanis seansinda yine ayni serefsizlikle 50 taneyi 86 ya veriyor.bu p......gi sikayet edecegim spkya