yardım parasını jöleli ele geçirirse endekse 100 bin yaptırır.
ekabir takımının yardım paralarını geri verir.
Printable View
yardım parasını jöleli ele geçirirse endekse 100 bin yaptırır.
ekabir takımının yardım paralarını geri verir.
Bence devlet ne yapacağını şaşırdı. Halka fazla yüklenip incitmek istemiyor. Bizim millet çok duygusal hemen kin tutar,öleceği bile aklına gelmez. Devlet, sağlık sistemi ve ekonomi çökmesin diye umutla bekliyor, bu iş bir an önce geçer belki diye. Evde kalalım devlete yardımcı olalım. Henüz benim kaldığım kentte vefat yok, 6 vaka var.. Onlarda karantina da. Başka irtibatları bulunamamış doğruysa.
Şu akdenizden doğal gazi ne zaman çıkaracaz acaba acil lazım yani mevcut sözleşmeleri devam ettirir çıkardığını sat yada ne bilim artık birşeyler yapılsın yav hep ev yapmakla.çark dönmüyor katma değeri olsun....
Elin conisi tak diye basıyor 5 trilyon dolar basıyor ne enflasyon var ne birşey bi 5 trilyon lira bassak enflasyon 5e katlar :) yav olmadı dolar badalım sonra net hata noksandan muhasebeleştiririz ne olacak sonra gelirken suriyeliler getirdi deriz:) :)
Başımızdan musubet eksik olmuyor bir yılda 10 yıllık olay yaşadık endeks bu seviyede ise palada terste kaldığı için muhtemelen yoksa şimdiye 60 bine basmışlardı...
Halkta uzuncu olayım dedikçe beni zorluyor maliyetimden 1 kademe aşağı kapattı bu kaçıncı ihlal arkadaş... Şu dava olayı netleşse yolumuza baksak ama hissemiz ayın yüzeyi gibi delik deşik olduğu için her halükarda en az 1 senede anca toparlar o da piyasa izin verirse
Avustralya'da Tuberkuloz asisi denenecekmis diyorlar. 6 ay aylik bir sure.
https://nypost.com/2020/03/30/centur...t-coronavirus/
Century-old tuberculosis vaccine eyed in fight against coronavirus
By Amanda Woods
March 30, 2020
A century-old tuberculosis vaccine could protect health care workers from the coronavirus, according to a report.
Some 4,000 health workers in hospitals across Australia will be administered the bacillus Calmette-Guerin, or BCG vaccine, as part of a six-month trial set to begin Monday, Bloomberg reported.
ABD'nin tepesindeki de Sonbaharda bir salgin daha olacak diyor.
Fauci anticipates another US coronavirus outbreak in the fall
By Kenneth Garger
March 30, 2020
The nation’s top infectious disease expert said Monday that he anticipates the US will endure another coronavirus outbreak in the fall — but by then he said, the country will be better equipped to fight the illness.