Bu lot başı kar nasıl hesaplanıyor uvy hocam
Printable View
Bu lot başı kar nasıl hesaplanıyor uvy hocam
kardeş genelde hisse grafiklerini kıyaslarım. Kıyaslama yaptığım hissenin grafiğine benzettim.O grafiğe göre aşağı gelmesi lazım. Bir diğer neden düşüşe bayağı direndi.Dow ,S&p +4,94 yarın bizim borsada iyi bir yükseliş yapabilir.O zaman bunu aşağı verebilirler. Sadece yukarıdaki aracı kurumlar devreye girer kağıdı tutarlarsa o zaman iş değişir.
Yazacaklarim yanlis anlasilmasin lutfen ama neden dussun ki?
Ha dusemez mi tabi ki duser ama sadece son birkac gune bakin;piyasanin geberdigi gunlerde bile 550 lerde soluklandi..bugun 591 eslestiginin ardina bakanin aciklamalariyla piyasa gumlemese belki yine 600 lu fiyatlarda eslesecekti??? Kim bilir
Konsolide bilancoyu fiyatliyor olabilirler
Ybtas bunun getir goturunu yapar ama tahta helal olsun x3 yapti neredeyse..ki malum cimento sektoru beklentileri ile?!?
Hele bi konsolide gelsin bi bakalim bi gorelim
Mevlam neylerse guzel eyler
Herkese bol kazanclar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın yüzde 10 ekşi diyen arkadaş
Satış yaz dene bak hissen gidiyormu
Gitmiyorum?
Ne amaçla yazıp milletin kafasını karıştırıyorsun
Blancoyu ilk defa ertelenmiyorki
Bu sebeple hisse dip olmaz yakın izleme pazari hissesi değil bu hisse
Ben bu hissenin dip olduğu günü hatırlamıyorum ama borsa bu herşey mümkün
Sagliklar
Dönem net kârını, sermayeye bölerek.
Ödenmiş sermayemiz 635.040 TL
Yani 1 lot hisse alarak koca Holdingin 635.040 da 1 i sizin oluyor.
64 lot hissesi olan Holdingin %0,01 ortağı oluyor. (Onbinde 1)
636 lot hissesi olan Holdingin %0,1 ortağı oluyor. (Binde 1)
AL SAT TUT YTD
Grafiğe bakarak İŞBİR'de fiyat hareketine karar vermek sağlıklı bir verimidir, parası olan biri gelir tahtayı silip süpürür arkasına bakmadan tavan tavan götürür. Yada ihtiyacı olan biri çıkar fiyata bakmadan yüz iki yüz lotluk bir satış yapmak ister hisseyi diplere çeker. Bunlar hep olmuş ve olması muhtemel hareketler sadece grafikle düşer çıkar demek bana kalırsa sadece kafa karıştırmaktan başka bir şey değil dikkatli yazmakta fayda var diye düşünüyorum. Asla YTD değildir.