tam bi sığı.r yönetim. ne yaptıkları ne dedikleri belli değil. ağzınızı açında bi açıklama yapın...
Printable View
tam bi sığı.r yönetim. ne yaptıkları ne dedikleri belli değil. ağzınızı açında bi açıklama yapın...
eğer yönetim seans açılmadan kap atmazsa suça ortak olmuş olur. bu lafı kim söylediyse , kim yayınladıysa manipilasyondan ceza almalı. öyle haber ajansıysan orta dedikodu isimsiz haber atamazsın.
Ülkenin en köklü bir kamu kurumunu böyle gayri resmi haberlerle itibarsızlaştırılması çok yanlış, yatırımcı ilişkilerinden açıklama gelmeli, 48.50'lerden bir anda 46'lara düştü hisse.
Haberin orijinali burda.. Haberi yapan gazetecilerin adları yazıyor..
https://www.reuters.com/business/med...ys-2024-11-11/
Şirket derhal duruma el koymalı.ttkom fiber olmadan bir hiç. Dünya yatırım yapıldı yıllardır.temettü ödemedi , borçlandı. Tam işin kaymağı yenecek düze çıkılacak sen tut fiberi al posasını borçları kitle. 50 milyar borç var. Şirket bu borcu bile ödeyemez. Şirketin değeri sıfır değil eksi olur bu durumda.tam dört yıldır imtiyazı uzatacağız diyorlar. Bu resmen dolandırıcılık oluyor. Şirket açıklama yapmazsa suça ortak olur.
Bu panikle mal toplamak için yapılmış bir haber olduğunu düşünüyorum.iş işten geçmeden seans açılmadan şirketten açıklama gelmeli...
Hala şirketten bir açıklama yok, neden acaba.
Yatırımcı ilişkilerini aramak lazım.
Haberi yapan gazeteciler, haberin kaynağı bir kamu yetkilisi diyor ama isim vermiyorlar. Bu kişi varlık fonu genel müdürü olabilir, Ulaştırma bakanı/ bakan yardımcısı olabilir ya da BTK başkanı olabilir ancak şirketten gelmemiş..
Bu haber üzerine artık yıl bitmeden imtiyazın uzatılacağı kesin gibi bundan sonra imtiyaz sözleşmesinin içeriği ve şartları önemli olacak.
2024 sonuna kadar bu iş biter diye açıklama vardı, müzakereler devam ediyor olabilir ve de her operatör kendi şirketinin menfaatini düşünür bizimki de kendi şirketlerinin ve yatırımcılarının menfaatini düşünmeli, ilk etapta resmi olmayan bu haberler gerçek değilse yalanlamalı ve yatırımcı bilgilendirilmeli, bu tür görüşmeler içeride kalmalı, sızmamalı.