Wayyy mq Çinlileri Corona moronao dünyanın jxxjjjj xtnnzz , bundan sonra sizle ticaret yapanın kafasını jxwşşğğ :kahkah:
Printable View
Tanımıyorum. Ama sabah bu resmi görünce boğazım düğümlendi.
Rakamların ardındaki dramları görünce sürecin ne kadar ağır geçtiği yüzümüze vuruluyor.
Nefes aldığımız sürece umut var. O nedenle ülke olarak tüm sorunları aşarız yeter ki sağlığımıza dikkat edelim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
syn. aleni sana özel olarak tşk. ederim........piyasa ile ilgili hem düşündüğünü hemde poz yazmandan dolayı.... kiminin işine gelir değerlendirir... kiminin işine gelmez değerlendirmez.... senin gibi forum içerisinde düşüncelerini ifade eden diğer arkadaşlarada bol kazançlar diliyorum....
Ceyar battımı şimdi texas petrolunden.[emoji41]
aslında sana demedim ama çok iddialı yazıyorsun sende gereksiz dün petrole ne yapıldı gördük
yanılmaya lafım yok burada yanılmadım diyen yalan söyler
iddialı yazıp terste kalıp sonra çöktüğü yerden bir şey olmamış gibi atıp tutmaya devam ediyor birkaçı
150 bin diye kafa ütüledi 80 e düştü burası normal kimse bisey demedi yanılma normal
ama 80 de gelip 200 derse hopp der birileri
bilmiyorum burda pozlar sanal mı gazoz kapağıyla mı oynanıyor
hükümet değişikliği olmadan bistte büyük beklentiler içinde olmayın.
vadeli son durum 5 dakikalık ve saatlik sat,günlük al(kardaki longlar 115750 altında kaldığı sürece kapatılmalı nacizane.....)ytd
Yine lunaparka çevirdiniz topiği yeşil olunca Sercan sallıyor , kırmızı olunca diğerleri Sercana sallıyor.
Grek yok burası forum kurallar içinde paylaşım yeri .
Arada mandalcılar var , koca adamlarsınız kimse kimsenin gazına gelmesin.
Bol kazançlar