Sagolsun banka dunya kadinlar gununu de kutlamis.
Printable View
Sagolsun banka dunya kadinlar gununu de kutlamis.
Muahahaha. Bunu kimse niye dusunmemis acaba.
Dunya Yatirimcilar Gunu
Hemen yayayim bunu!
Ortak biliyosun, bir grup varsa ki bence var.. hep belli kurumlar cekiyo bu hareketi.. deniz onlardan ayrı ise bu tahtaya taş koyar, ha deniz çıkarıp masaya vurup sağlam alımlara devam etseydi belki 6 lari zemin yapardı, bugün 7 hareketi deniyor olurdu..
15 milyon az diyosun ama bu tahtaya fazla, 15 milyon ile 30-40 kademe gidiyor bu tahta. Garan için olsa haklısın.
Taş koymasa deniz 5.86- 5.99 hareketi olabilirdi yine. Sağlık olsun al sata devam
Şaka gibi %5 gitti geri geldi yine, aylardır al sat yapsak ihya olmustuk vay mk
15 milyon lot banka hissesinde bir hic. Daha one baska hisselerden ornek verdim, durumu anlattim.
Yanliz burda tek kurum boyle fark yapti. Buyuklerin kullanmasi gerekiyordu. Gelmiyorlar. %3-5 yapinca sat bekle iste. Benim Agustos'a kadar tasima maliyetim cikti.
HA'nin gelmesinin gitmesinin banka ile ne alakasi vardi zaten.
http://share.matriksdata.com/Images/...1444526382.png
Bence yok. Kimse bulasmiyor. TAV ornegini verdim. Kagit 13'lere inmisti, orda alanlar satanlar bizlerdik. Orasi bu gibi karisik degil, senelerdir takip ediyorum, yani lotlar rahat sayilabiliyor. Buyukler 19 oldugunda girdi tahtaya. Ondan sonra da sirti yere gelmedi zaten. Yuklu yuklu satislar oldu, hep karsilandi.