Printable View
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Bu işin küsmesi darılması olmaz big abi, her zaman kazanan haklıdır. Vuruşmaya devam. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :cheers: dayan bozkurt dayı..5000 geçilmezse 100 point geri gelir..
Alıntı: Originally Posted by Ex2000 Geliyor gelmekte olan 5600 lara ne kalmış. Buralarda küçük bir direnç var. 5580 üzerine atıp 15 dk kalsa rahatlar. İddialı konuşan GUNDİ vardı kimsenin yüzüne bakamadığı için topiğe de uğrayamaz oldu çok yüksek rakamlar telaffus edilmese
Alıntı: Originally Posted by thebigshort En çok neye üzülüyorum BOZKURT VE TOKATYILDIZI İLK DEFA YAN YANA VURUŞMADI :)=)) TOKATYILDIZI DAYUCUĞUM SHORT DEVAM EDİYOR GİBİ HİSSEDİYORUM RAHMETLİ USTAM DERDİ HEP POZUNA KİM TERS HAREKET EDİYORSA ACIMAYACAKSIN ACIRSAN ACINCAK HALE GELİRSİN DİE ÜZGÜNÜM DOSTLARIM PARACIKLARINIZ BANA GELİYOR Az bir geri dönüş olmazbı big dayu.........Hani nefes almak babında......kaç hede bu arada viop da......
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Az bir geri dönüş olmazbı big dayu.........Hani nefes almak babında......kaç hede bu arada viop da...... Acımam diyor, biz acırmıyız tohatlı abi
Alıntı: Originally Posted by rosense İddialı konuşan GUNDİ vardı kimsenin yüzüne bakamadığı için topiğe de uğrayamaz oldu çok yüksek rakamlar telaffus edilmese Hocam biz de iddia yok. (Vadeli için yazdıklarım) 5310 tutunursa dedik 5470 dedik. Malı verdik. 5520 üzerinde kalırsa stoplu 5600-5650 olabilir dedik. Ben vioptan bahsediyorum. Bist100 değil
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri dayan bozkurt dayı..5000 geçilmezse 100 point geri gelir.. ilk belirtisi kısa peryotta çok yanıltır ama yinde bozkurt a müjde verelim https://i.hizliresim.com/kipc1yv.png
Alıntı: Originally Posted by Ex2000 Hocam biz de iddia yok. (Vadeli için yazdıklarım) Ben vioptan bahsediyorum. Bist100 değil özür dilerim farkına varmamışım endeks XU100 zannettim
Alıntı: Originally Posted by rosense ilk belirtisi kısa peryotta çok yanıltır ama yinde bozkurt a müjde verelim https://i.hizliresim.com/kipc1yv.png Alttaki indikatör güzele benziyor formülü mevcut mu ?