vaybe adam taraftarda buluyor demekki bende hata var .
Printable View
vaybe adam taraftarda buluyor demekki bende hata var .
bende 117 leri bekliyorum prim yapıyor böyle yazmak :yes:
artık doların ne yapacağı veya oynayacağı band hedef'çileri ilgilendirmiyor. Olağan üstü durum olmazsa forumu meşgul etmeyelim.
Zaten herkes aynı şey söylüyor. FX'çi değilseniz buralarda al-sat kazancına değmez. Borsadaki fırsatlar daha cazip artık.
Hans: senin yorumlarına değer veriyorum, teknik hedeften ziyade ilk başlardaki gibi temel taraftan yaklaşırsan çok seviniriz. Eğer başka sayfalarda yazıyorsan bana özelden yazarsan sevinirim. Zira hedef'te temelcilik de bir yere kadar, biliyoruz keyfiyetleri.
Hedef için: 1.19-1.29 bandından çıkıp çıkmayacağı konusunu 100.500 endeks civarı sizlere bırakmıştım. Bir faiz indirimi beklentisi ile gidiyoruz. Bist'te bu seviye aşılamayacak olursa GAP'e doğru programı başlar. Hedef'te 1.23-1.24 dengesi tüm haftanın al-satçılarının dengesi bana göre.
Böylece herkesin hansa değer verdiği görülmüş oldu.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Benim nazarımda herkes kıymetlidir. Tartışmalar cok guzel. Kalp kırmadan devam etmesinden yanayım. Sayın baldayı ve sayın hans sizler bızım ıcın degerlı siniz. Bı de sayın yamuk cok degerlı. Crolix in Bı deyimi ile bitiriyorum. Hedefe gomulmeyin, hedefsiz de kalmayın.
Sayın baldayı sensiz burayı kapatalım daha iyi.
Sayın logar onyargılı olma derim.