Ne baskı kurdular.
Printable View
Ne baskı kurdular.
Şirket daha önce de Naci Bey’in Globalleşme yolunda şirkete katkı vermesinin beklendiğini belirtmişti, burada da üzerinde tekrar durulmuş. Ayrıca “yatırımlarımızı arttırma ve çeşitlendirme” kısmı da dikkate değer bence. Benim ilk aklıma gelen yenilenebilir enerji yatırımı. İleride şirketin bazı adımlar atacağı yönünde yorumladım, zaten sanırım birçoğumuzun beklentisi de bu yönde.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Selamlar
Neler oldu böyle :)
BofA bu gün yaklaşık 1,5 milyon satış yaptı.Bu kurum bu hissenin tek hakimi. Bu şartlarda bundan iyisi olmuyor. BofA alırsa bu hisse çıkar satarsa düşer. Düşme ve çıkma oranı aracı kurumun alış ve satış hacmine bire bir bağlı. Hepsi bu..
günaydın paydaşlar... günümüz güzel geçer inşallah... aksenimiz yine yüzümüzü güldürecektir, bundan şüphemiz olmasın...
2,5 Yıldır AKSEN e hem yatırım yaptım hem sürekli takip yaptım.
Zaman zaman yorumcular arttı zaman zaman azaldı.
Ben uzun vade düşündüğüm için foruma zaman zaman yorum yaptım bazen aylarca yorum bırakmadım.
Büyüme hisselerinin şöyle bir durumu var; Önce yavaş yavaş toplanarak yükselir. Ancak asıl pik zamanı en değerli zamandır.
AKSEN ilk hareketi 1,30 lardan yaklaşık 2 Yılda 6 lara kadar sürdü.
Aksen de hızlı pik hareketi ise Ekim 2021-Ağustos 2022 , 6.4 ile 30 TL arasında 8-9 ay kadar sürdü.
İlk 2 Yılda 4 Katı , Son 9 ayda ise 5 katı prim yaptı. Allah bereket versin.
Şimdi Bundan sonra ne olur? Neler olabilir?
Ben AKSEN kazandırmaya devam edecektir diye düşünüyorum.
Kazandırma oranı önceki yılların gerisinde kalsa bile reel olarak kazandırmaya devam edeceğini düşünüyorum