Webster üstad,
%99 ihtimalle Damacana alır ve küreselci lüsiferyen satanistlerin egemenliği başlar,
Bir ihtimal senaryo var ve benim neden hala yeşil soğan stokladığımı anlatayım:
ihtimal var ki yakında ABD de iç savaş çıkacaktır. Evangelistlerin hepsi silahlandı, kiliselerde şeytan çıkarma ayinleri yapılıyor. Bu seçim netice ile sonuçlanmaz. Sonu kaos ve iç savaş .
Roma imparatorluğu da din savaşları yüzünden çökebilir.
Lüsiferyenler vs Evangelistler
Benim planım Ocak sonuna kadar yeşil soğan taşımak ve sonra %100 fiziki Altın alıp çekirdek çitlemek! Ani bir yeşil soğan rallisi bekliyorum ama ölümden önceki son ralli son tango üstad.
Yeşil Soğan rallisi beklememin sebebi ABD nin güçlü olmasından değil, tüm dünya yeşil soğan ile trade ediyor, ama ABD de kaos olunca karar alınamayacak ve fiscal monetary stimulus paketleri çıkamayacak, kısa süre yeşil soğan kıtlığı olacak ve herkes yavaş yavaş yeşil soğanı global para birimi olarak kabul etme işini bırakacak. Bu iş en geç Şubata kadar sürecektir ve ondan sonra yeşil soğan kademe kademe paçavraya dönecektir. ABD diye bir ülke belki de tarih sahnesinden silinebilir.
benim portföy de zaten biliyorsun fon olarak sadece AFS taşıyorum. Sebebi bu süreçte ÇİN in tek kazanan olması senaryom.
Fiziki altın platin gümüş portföyüm demirbaş duruyor 5 senedir.
Sadece %25 lik yeşil soğanı günlük repo ile yukarıdaki senaryo gerçekleşirse diye kenarda tutuyorum.
Bu yukarıda yazdığım ZİHNİ SİNİR senaryosu belki de gerçekleşmeyebilir ama ihtimal hala masada diye yeşil soğanı komple altına dönüştürmedim. son bir atak olursa diye hala yedek kurşun tutuyorum, tetiği o zaman tırak diye acımadan çekerim, fiziki sarıkıza komple dönerim.
ABD'de rahipler halkı 'kötü ruhlardan kurtarmak' için toplu 'şeytan çıkarma' ayinleri yapıyor
https://tr.euronews.com/2020/11/02/a...inleri-yap-yor