Bu projeyi merak edip 2-3 ay once telefonda sordugumda en dusuk 1+1 icin 3,5 milyon demislerdi.
Printable View
2010 lu yıllardı sanırım ABD de mortgage krizi patladığında 2.5 milyon dolar olan evler 250 bin dolara düşmüştü de sibel can bile aldı diye basın manşet yapmıştı, yine 2000 li yıllar marmara depremi 200 bin olan evler 25-30 bin liraya düşmüştü onun için her balonu patlatacak bir iğne illaki çıkar onun için ev alma ihtiyacı olmayan için bence ev bir yatırım amacı değildir. Zaten 5 yıl içinde alım satımın vergisi yüksek birde 5 yıla kim öle kim kala ne iğneler sokarlarda çuvaldız daha iyi dersin 😉🤣😉🤣
hocam emlakta şişkinlik yok denemez ama verdiğiniz örnekler gerçekçilikten son derece uzak.
ABD mortgage krizi ile bizim durumumuzun en ufak bir alakası yok.
orada insanlar köpeklerini kefil gösterip kredi alıyor, üstüne evimin değeri artı diye gidip bankadan ek kredi falan istiyorlardı.
oluşturulan karmakarışık finansal kağıtlara girmiyorum bile, dünyanın sayılı finansal ve ekonomik dehalarının dahi birçoğu bu finansal araçların içeriğini anlayamıyordu.
İstanbul depremi sonrası dediğiniz seviyede düşüş sınırlı bir bölgede oldu (genelde Avcılar) Allah korusun bugün olsa ayakta kalan binaların fiyatı dolar cinsinden birkaç katına çıkar.
senin benim gibi pis Türkler alamaz ama alacak bir Arap, Rus, İngiliz bulunur.
Seni bilemem ama ben şerefli Türk'üm ve şerefli bir insan yeri geldi mi gerçekleri söyler filistinde'de para tatlı gelmiş ve şereflerini kaybetmişlerdir. Para kazanmak için insanlara hep tatlı şeyleri söylemek bana göre ********liktir.🤔
Suudi Arabistan, Coronavirüs vakaları nedeniyle vatandaşlarına aralarında Türkiye nin de bulunduğu 16 ülkeye seyahat yasağı getirdi. (Saudi Gazette)
geçenlerde kapılarına gitmemizin teşekkürü bu sanırım...
gerçi bu habere üzlmedim bilakis sevindim...
inşallah bu kararları daimi olur...
Bir ara "pandemiden dolayı istanbul boşalacak, herkes evinden-köyünden-yazlığından-şezlongundan çalışacak, merkezde kimse oturmayacak, ev sahiplerine oh olacak" rüzgarı esiyordu.
Bir ara da ev stoğu fazlası vardı, yepyeni evlerin kiraları bir türlü artamıyordu.
Bu tür düşüşler veya düşüş beklentileri ne kadar normalse, yükselişler de o kadar normaldir. Şaşırmamak gerek.