Bu konuda yardımcı olabilecek. ASELSAN dan kurşun geçirmez çelik don. Müşteri hizmetlerini arayınız.
Printable View
Ben dans ederek pazartesi ve salı tabanlardan mal aldım..yükselişleri keyifle izleyip,böyle düşüşlerde kenarda dans ederek mal alcak parası olanlar bugünü değil geleceği düşünen kişilerdir.. Viop bir kumarhane burdan kimsenin para kazanma şansı yok zaten devamlı.. Devamlı para kazandığını söyleyen yalan söylüyordur..
Mehmet abi her analizi duruma göre yapmak lazım. Dusulerde çıkışlarda genelde 2 ana dalga halinde olur. İlk mum ilk çıkış dalgasının sonu. İkinci mum ilk düşüş dalgasının sonu diye görüyorum ben misal. Döngüleri tanımak takip etmek lazım. Tek taraflı analiz yaparsan borsa ya hep yükselir ya hep düşer.
bankaların 2009 dolar ve euro bazlı diplerine yaklaşık olarak %10 kalmış. %10 daha düşerse 2009 dibi tutacak mı bakalım. (zaten borsa kapandıktan sonra bile TL %1 daha aşağı geldi)
buralar maliyetlenmek için güzel yerler olabilir. tabiki stoplara riayet etmek şart. çünkü orayı da kırarsa hedef bu sefer 2003 dibi olur. sanki dayak sırası holding ve sanayilere geliyor gibi. her hafta bir kurban seçip doğrayacaklar. ama kağıtlar o kadar sığ ki sürekli testere yaparak anca yedirirsin.