Originally Posted by
tovbekar
yavaş da olsa canlanma başladı demek ki... az daha sabretseniz desem çok mu problem olacak. şunun şurasında takkenin düşüp kelin görünmesine pek bir zaman kalmadı...
sabredin dememin nedeni ise sadece benim zamanlamam... bir şey bekliyorum olursa diye heyecan yapmaya başladım. olur ise babalar gibi yazarız buradan ikircikli oynamamış oluruz...
Ülkemizde finansal okuryazarlık bu kadar. kimse şirketin ayrıntısına bakmıyor. mesela son dönemde kimse EKGYOnun projesine, ya da SASAnın yatırım yapacak hali olup olmadığına bakmıyor. geçmişte çok iyi giden finansman yönetimi aynı şekle dönebilir i diye bir hamle yapıldı galiba ama piyasa inanır mı inanır. ben yıllar önce bu finansman modelini gördüğüm anda etrafıma uzak durun deme gafletinde bulunmuştum. tabii ki çok dalga geçildik ama geç de olsa haklı çıkmasaydık keşke diyesi geliyor insanın. tabii onları da suçlamamak lazım. adam 600 şirkete bakarsa olacağı bu. ama laf ederken dükkatli olması gerekiyordu. ALARKO nakit yönetimi ile bi,linen bir şirkettir... eyi de emmicim o zaman KARAKUZ, MERAM, CENAL bu nakitin neresinden çıktı. ALSİM diyeceksen bir destur de...
Dünyaya baktığımızda, sonra ülkemize sn fumanın dediğini görememek zor. ama ne hikmetse piyasa bunu görmüyor. gördüğünde zaten çoğu pazarcı hissede, mezarvı da dünyada olmayacak gibi duruyor. bu şirketleri beğendirmek zorunda değil hiç bir şirket. o zaman ne yapacaksınız gidip dog coin alacaksınız uçacak kaçacaksınız. bizler temettü peşinde çile çekeceğiz. bu yatırımlarla eğer bu yıl da temettü verirse iyi olacak. yoksa sadece EYT liler değil emekli sandığı emeklileri de zorlanıyorlar...