Gelecek Varlık Yönetimi, Fibabanka'nın satışa çıkarılan 55,6 milyon TL anapara büyüklüğündeki bir bireysel portföyün ihalesini kazandı.
Printable View
Gelecek Varlık Yönetimi, Fibabanka'nın satışa çıkarılan 55,6 milyon TL anapara büyüklüğündeki bir bireysel portföyün ihalesini kazandı.
Hat-San, yurt dışında yerleşik bir firma ile yapılan Gemi Tamir, Bakım ve Onarım Sözleşmesini teslim etti.
Koç Metalurji, haddehane yatırımı kapsamında 83 milyon TL bedelle arsa satın aldı.
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımını onayladı.
Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında DSTKF.E, ENSRI.E, LINK.E, VERTU.E ve YESIL.E paylarında 26/09/2025 tarihli işlemlerden (seans başından) 24/10/2025 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek.
Fenerbahçe Başkanı seçilen Sadettin Saran ve yönetim kurulu üyeleri mazbatasını aldı
SPK, Margün Enerji'nin bedelsiz sermaye artırımını onayladı
25/09/2025 21:57:49
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımını onayladı.
SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Şirket 1,77 milyar TL iç kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz sermaye artıracak.
Şirket'in mevcut 1,18 milyar TL olan sermayesi artırım sonrası 2,95 milyar TL'ye çıkacak.
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com)
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
SPK, Vega Portföy Yönetimi AŞ Hisse Senedi Şemsiye Fonu’nun kuruluşuna izin verdi
25/09/2025 22:02:47
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Vega Portföy Yönetimi AŞ Hisse Senedi Şemsiye Fonu’nun kuruluşuna izin verdi.
SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Vega Portföy Yönetimi AŞ’nin Vega Portföy Yönetimi AŞ Hisse Senedi Şemsiye Fonu’nun kuruluşuna izin verilmesi talebi olumlu karşılandı.
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter