Bence altında daha yol var.....
Printable View
Altını kaptırman kötü olmuş cumartesi ama kâr etmişsin hiç yoktan iyidir.
Altın hakkındaki fikrimi çok kez yazmıştım, tapering konusu ciddileşene kadar yatay, dalgalı, hafif hafif yukarı çıkacak. Sebebi malum her zaman hatırlattığım gibi para bolluğu. O para musluğu kısılana kadar para piyasası ürünleri yükseliyor yükselecek. BIST hariç. BIST tayyip faktörü ile ne yapacağı belli olmuyor, heyecan var. Tüm dünya yükselirken yarın batacakmısın belli değil.
dijital para(blok zincir - block chain)'larda 2 yerli para battı, o parayı çıkaran hırsızlar, milletin parası ile kaçtılar. Sistem saadet zinciri şeklinde ilerlemiş. Çiftlikbank tosunu ne yapmışsa aynısını yapıp para toplamışlar. Yeni para gelmeyince mevcut parayı alıp topuklamışlar.
siyonist kanal bluumberg ve diğer abd ye hizmet eden kanallar'ın marabaları yıllardır bitcoin'in reklamını yapıp duruyorlardı. Sonunda tüm Türkiyenin haberi oldu ve millet parasını bitcoin ve diğer digital paralara yatırmaya başladılar.
TV nin etkisini defalarca anlatmıştım. Sattığınız bir ürünün reklamını TV de yapın satışlar beşe ona katlar. TV de 1 yıl görünün hiç bir şey yapmayın milyonlarca hayranınız olur, yeteneğinize göre bu sürüyü paraya çevirirsiniz.
siyonist kanal bluumberg'in baş marabasıda 1 ay önce ne demişti, "yaw digital paraya 3 milyon kişi girmiş iyimi. Şaşırdım doğrusu." Tabi bu tamamen sahtekârlık kokuyor, çünki hergün her saat bitcoin diyeceksin, bunu yıllarca tüm abd ye hizmet eden ekonomi kanalları yapacaksınız, sonrada 3 milyon kişiye şaşıracaksın. Yersen.
Önceki günde çıkmış "biz sürekli digital paraya girenleri uyarıyoruz, daha ne yapalım."
Tüh Allah belanı versin adamda utanmada yok.
Daha önce ne anlatmıştım, TV ye tarikat lideri cübbeli'yi çıkarırsan, tüm Türkiye de herkes en yakındaki tarikata gider. İllede cübbeliye gitmezler. Sen orada cübbeliyi çıkarmıyorsun, cübbelinin temsil ettiği tarikatları TV ye çıkarıyorsun. (Bunu süper ötesi delikanlı fatih altaylıya mail olarak atmıştım, cübbeliyi parlatan labunya fatih altaylıydı. Hem cübbeli temsilinde tüm tarikatları TV ye çıkarıp reklamını yapıyor müritlerini 10'a katlıyordu, hemde her fırsatta tarikatlara küfür ediyordu. Süper delikanlı bana cevap mailde küfür etti, üzerine okur maillerini yasakladı. Kendisinin gerçekte ne olduğunu söylediğim için kaldıramadı. Kendisini bir tiyatroya inandırmış. Başrolde kendisi kral rolünde. Biri "kral çıplak" dediğinde sapıttı, kaldıramadı. Zekâ seviyesi hakkında fikir verdi.)
Sen bitcoini sabah akşam TV ye çıkarıyorsan, bitcoin nezdinde tüm digital paraların reklamını yapmış oluyorsun allahın uşağı. Kendisi bilmiyormu.? Hemde nasıl biliyor. Ama abd digital paralarınında reklamını yapması lazım, abd den gelen emir öyle olmalı. Dışına çıkamaz. Uşaklığı bırakırsa pasta vermezler.
"Biz uyardık" diyor günah çıkarmaya çalışıyor. Yersen.
Bu kanallarda hiç "Türkiye kendi digital parasını çıkarmalı" cümlesini duyuyormusunuz. Hayır. 1 ay bunu söyleseler devlet, "lang abd bunu yapmamızı istiyor bi bakalım" diye kendi digital parasını çıkarmayı düşünmeye başlar. Söylemiyorlar.
Bunlar Türkiyeye değil abd ye çalışan insanlar, sizin ve gelecek nesillerinizin hayatını çalan insanlara hizmet eden insanlar.
Bunlar sizin dostlarınız değil.
Benim dostum hiç değil ama değişebilir. 200 milyon dolara iş biter. hemen arkadaş dost olabiliriz ve bu milleti beraberce köleleştirebiliriz. Bi düşünün, vişne ağacı altında bekliyorum.
Bugün bankaları takip edeceğim. Bakalım satışı bırakmışlarmı.?
TCMB verilerine göre son 3 haftadır toplamda hisse satmıyorlar. Birde alışa geçerlerse biraz nefes alabileceğiz. Bilançolarda iyi, 20 günlük kapama biraz etkilesede ikinci çeyrek bilançolarda bu çeyrekten daha iyi gelecektir, çünki baz etkisi artarak devam edecek.
Sonuçta yabancılar alışa geçerse, tayyip faktörü devreye girene kadar küçük çaplı bir şenlik yaşayabiliriz.
---
Bi kaç tane xbank vadeli kontrat alayım bulunsun dedim, hiç işlem yok. Şaşırtıcı. İşlem olmadığı için alış satış aralığıda çok büyük.
Dün ve bugün bi kaç tane xbank vadeli long aldım.
Siyonist kanal milleti şartlandırmaya devam ediyor. kur 9.0 u geçer diyen firma temsilcilerini çıkarmaya başlamış.
econs isimli firmanın temsilcisi çıkmış. "Kur 9.0 geçecek" diyor. econs sitesine girdim baktım site ingilizce. Türkçesi yok. Belliki yabancı paraya hizmet ediyor.
Yabancı para ne istiyor, yüksek faiz. Enayi parası istiyor.
siyonist kanal sizin dostunuz değil derken bunu kast ediyorum. Sizin soyulmanıza aracılık ediyorlar.
TV de "Kur 9.0 u geçecek" diyerek halkı dovize yöneltiyorlar. Millet dovize gidince kur yüksek kalıyor. Kur yüksek kalınca ithalata bağımlı ülkemiz de enflasyon yüksek çıkıyor. Enflasyon yüksek çıkınca, enflasyondan daha az maaş alan bu halk fakirleşiyor. Ama yüksek faiz alan yabancı zenginleşiyor. Hemde hiç üretmeden. Üretmeden kazanırsan para nereden çıkardı.? Başkalarından.
Bu yöntemde elinde büyük miktarda dovizi altını olmayan TR Halkından çıkıyor ve yabancının cebine giriyor.
siyonist kanallar gördüğünüz gibi açıkça bu halkın soyulmasına aracılık ediyorlar. Sorsan "yaw ben ne bileyim adamın ne söyleyeceğini" diyecek. Yabancı paraya hizmet eden firmayı çıkarırsan ne diyebilirki.? Zaten daha önceki söylemlerinden ve firma yapısından ne diyeceğini kesinlikle biliyorsundur.
her neyse.
tepem attı. 200 milyon dolardan da henüz haber yok. para piyasalarını kapatıp işime bakayım.
.
alicemal devlete güvendik zrgyo aldık dolandırıcı gibi davranıyorlar
erbosda dolandırılırız diye 69 dan almadık bugün gene 81 yakıyor
şimdi kim dolandırıcı
Yaw sen hisse senedine pek girme. :)
Geçen gün halka arzları incelerken 300 milyon TL üzerindeki arzların tavan yapmadığını yazmıştım. Küçük bir inceleme ile ortaya çıkıyor. zrgyo halka arz büyüklüğü 1.9 milyar TL. Ne işin var orda. Sanırım almadında devlete laf çakıyosun gibi.