Biri kümesteki kaz, diğeri kümesin dışındaki.
Printable View
Ben reel hayatı sürekli gözlemlerim. İstatistik tutarım. Apartmanda 1 doçent , 1 hollanda da 10 yıl çalışmış imam, 2 emekli asker, 1 mimar, 1 harita mühendisi var. 24 dairenin gerisi büfeci, marangoz, çilingir ve 4 dul bayan ( zengin kocaları boşayarak lüks araçlarla gezenler grubundan )
Her apt. toplantısında , memurlar yıllık gelir ve gider hesaplarını yaparlar- gereksiz harcamaları eleştirirler ve kapıcının gereksiz yük olduğunu söyleyerek işine son verilmesini isterlerdi. Diğerleri karşı çıkar ve hatta güvenlikçi de isterlerdi. Geçen hafta toplantıda, herkes ( 4 dul kadın hariç ) kapıcının çıkışını istedi. Asansörlerin sırayla çalıştırılmasına kadar tasarruf istediler. Demek ki işleri bozulmuş. Hepsi de iktidarı eleştirdi. geçim sıkıntısına dikkat çektiler. Piyasa oluştu.
Bugün , kardeşimin Alternatifbank ankara şb. deki parasının dönüşü vardı. 32 gün için %25 teklif etmişler. Odea dan ilk tanışma faizi diye özel oran ( 29 ) verdiler. Bankadan çıkmadan dilekçe ile 5 tl. ye eft yaptırmış.
iyi ve kötü veya uçacagız derken çakılacagımızı çag atladık derken çagdışı $ banene diyenlerin $ ile ihale yapmaları ve enson abd,li bir danışman şirketi ..81 milyon içinde bir adam bulamadık kızalım,mı üzülelim,mi ...şimdi millet olarak acı reçeteye ortak olduk ister seçtim de ister seçmedim de ..neye layık isek öyle yönetiliriz..pamuk eller cebe vergiler zamlar yagmur misali haydi rasgele..