Teşekkür ederim hocam. Ortalamalarının üzerinde olması ana düşeni kırmış olması da pozitif bir görünüm gördüm. Fazla ekranda kaldığım için başım ağrıyor bana musade. Cümleten iyi geceler.
iyi geceler hocam
02-04-2021, 00:42
celik comak
dmsas kendini sahneye atmış eküriside iyi sarky YTD
02-04-2021, 00:46
ACEMİ BORSACI
Alıntı:
Originally Posted by celik comak
polhada sağlam kulis var zamanı geldiğinde paylaşacam topikte ziyaretci ajanlar var o yüzden genele kulis bilgisi yazmıcam dünki telegram grup tanıdığım birinin yeğeni cıktı kulağını cektim :):)
Alıntı:
hafta sonu telegram işini halletmeye çalışıcam pandemi biterse eğitim vermeyide planlıyorum daha önce böyle bir planım vardı lakin nasip olmadı elbet bir gün nasip olur
Bekliyoruz sayın çelik hocam hem polhoyu hem de sizlerin eğitimini dört gözle bekliyoruz, inşallah salgın en kısa zamanda biter de sizinle tanışmak da nasip olur hocam.
02-04-2021, 00:46
celik comak
Aylık hisse 3 tane sistemde gördüm
02-04-2021, 00:49
mebes
Alıntı:
Nisan ay için mi . Hangileri ..
02-04-2021, 00:49
ACEMİ BORSACI
Alıntı:
Paylaşır mısınız hocam??Yıllık liste var deyince daha önce ben artık aylık liste sormayı bırakmıştım ,aslında aylık listeleriniz de iyi oluyor hocam günlük al sattan ziyade aylık daha güzel oluyor bana göre.
02-04-2021, 00:51
ce-zey
Alıntı:
iyi geceler cümleten
Hocam İyi geceler OYAKC için Bir yorum alabilirmiyim?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
02-04-2021, 01:01
celik comak
Alıntı:
Originally Posted by ce-zey
hocam iyi geceler oyakc için bir yorum alabilirmiyim?
Sm-g610f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
güç toplamaya calışıyor şimdilik ...yükselen trend üzerine atmalı 7.85 üzeri ucuz