4.45 ten tepki vermesi iyi oldu yoksa yeni kanal açıp daha asagida da görülebilir di
Printable View
üç sene önce almıştım...Eskiler kalmışsa tanırız birbirimizi ...
Bu şirket klasik bir patron hissesidir.
Bilançosundan tutun..bistteki performansına kadar patronunun iki dudağı arasındadır..
Sorsan kurumsallık konusunda mangalda kül bırakmazlar..Ama kurumsallığın "k" harfi bile yoktur...
Senede bir hareket yapar... O zaman kadar sinir hastası olmadın..kafayı yemedin...hisseyi zararına satmadın... bir tas bilemedin iki tas çorba içersin..Öyle çok sabrettim bekleyeceğim çok kazanıp arabayı değiştireceğim dersen ..sanayiye doğru gider eski arabayı bali yaptıralım bi kaç yıl daha binelim dersiniz... hisse sene içinde bu atriksiyonu yapmadan önce hacimde bir kıpırdanma olur...sonrası ve öncesi kabus gibidir..." Bist çıkar ne alan ne satan olur öküz gibi bakar, durur..durur....bist düşer 10 binlerle halay başı olur...
Aslında Üniversitelerde ders olarak , tez olarak ele alınması gereken bir şirket ve patron... Kurumsallaşıp Türkiye'nin Dünyadaki bir "değeri ..markası "olabilecekken...Bistte garip gurabanın üç beş kuruşuna kurşun atmaya tenezzül edecek kadar küçük düşünen, it çakal spekilatörlerin şirket hisselerinde fırıldak çevirmesine göz yuman,veya ortak olan ...Bir marka değeri olmak varken Kütahya sınırları dışına çıkamamış güdük sıradan patron şirketi nasıl olunur? Üniversitelerde ders için çok güzel bir örnektir..
Dedikleeine katılıyorum. Daha önce mynet te yazıyordum aynı isimle. Bu hisseler de zaman kaybedersiniz sadece . Para kazanmak için doğru zaman ni yakalamak önemli 2 tl den beri alıp satarim en son patron alınca girmiştim ve sonra firat kalkanı başlamış hisse inadına yükselmişti kademeli olarak çıktım 8 li fiyatlardan ozaman 0 araba aldım 20 bin euro wv grubu suan en dandik arabasi 110 milyar ozaman. Patron parayi mali seviyor gurallar i zengin eden kutahya porselen dir ama yatırimci hep madur kaybeden olmuştur. Kardeş kavgaları miras paylaşımı ve Enson işler düzeldi derken patron sirketin içini boşaltma derdine düşmüş en karlı fabrikayı kutahya seramik i kendi şirketinin NG ye devretmistir şimdi sırada kutahya ambalaj firması ni gözden çıkarmış olacaki yalan haberler gonderip şirketi ne yapacağı merak konusu olmuştur. Yılda 50 bin ton oluklu mukavva 8 bin ton ofset karton üretimi yapan fabrikayı çürümeye terk edecekmi yoksa NG şirketine mi veya yabaci ortak mi bulacak gorecegiz
Gecen hafta portfoyumun %20 ile aldim..
Bu hisseye %100 dalmak cok yanlis ...
4.7X gorurse satarim..4.4X olursa %50 ye mali tamamlarim...Depoyu bu hisseyle asla %100 yapmam..
Payron deh dese 20_30 da olur...ama vizyonu bist den para kazanma derdi kadar olmayi dunya markasi olmaya tercih etmis..
Tekrar yaziyorum ulkeden bir Apple..mercedes..Samsung..vb.marka cikmadi..
vizyonu kadar buyuk patronlar varsa.. kanunlar zengine uyar... fakirlerse kanunlara uymak zorunda kalan bir diyarda olmazda...
Alnus invest mahvetti zaten mahvolmuş olan tahtayı.. Patron al sopayı eline bu rezalet nedir
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alnus 45 günlük takasda 280 bin lotu 4.84 maliyetli malı var bugün sattıkları dahil
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.