Arkadaşlar dün banvit 15.60 ları görecek kadar da çıktı ve aha artık hisse satış baskısından kurtuluyor diye düşünmeye başlamıştım ki iş yatırımın satışları tekrardan başladı..hisse 15,40 lara yani maliyetime ininceye kadar dahi sabır ettim o sırada iş yatırımın satışları 16 binlere varmıştı yine inadına satmıyordum ...ama baktım ki aşağıda alıcılara hemen çekinmeden veriyor ...bende iş yatırıma küfür ederek 15,10 dan stop oldum...sadece bir günde %2 zarar yapıp çıktım...
banviti alırken bu adi iş yatırımın satışlarının bittiği izlemini edinmiştim...ama meğer daha bitmemiş...:(
ben şimdilik çıktım ama uygun görürsem tekrardan girerim...iş yatırımın elinde hala 1,5 milyon lot var...bu miktarın azalması lazım...iş yatırımın elinde güçlü lot varken ancak trade amacı ile girilebilir...kalıcı girilmez...iş yatırımın elindeki hisselerin gücü çok azaldığında o vakit kalıcı tutulabilir...
banvitten ilk defa zarar ediyorum...ne yazık ki yıldızımız bu seferlik barışmadı...dün 15,00 desteğini de kırıp 14,90 ları gördü...iş belki de elindekileri satabilmek için hissenin tekrardan buranın üzerine çıkmasına müsade edebilir...ama bence hala bu hissede dikkatli olmakta fayda var...çok adi bir iş yatırımımız var...bir günde %2 zarar etmemi sağladı...