Sn.izci 15.7 de ben yazdım 😂😂
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn.izci 15.7 de ben yazdım 😂😂
Yatırımcı ilişkilerine adam koyuyorlar yaw kalk iki satır açıklama yap. Bu Mec amca genel kurulda bunları boşuna elestirmemis bunu söylemek lazım. Adam ne dedi karı pazarlama şirketi üzerinden kaciriyorsunuz demişti. Bunu burda bilmeyen var mı? Adam cevap vermiş yok öyle bişey nasıl yok o zaman hesapları koy ortaya resim net görülsün. Şirket adam akıllı büyük oynayacaksa bu işler böyle olmamalı. Dünkü hareket için bir arkadas Insider trading demişti. Evet kesinlikle öyle. Öyle demeyen aksini iddia eden var mı? Arkadaşlar.buyuk şirket olmak büyümek başka birşey. Koç niye büyük nasıl geldi bu günlere. Önce güven dürüstlük. Halka aciliyorsunuz artık o şirket sizin değil. Çünkü artık başka ortaklarınız var sorumluluğunuz arttı. Artık profesyoneller şirketi idare edecek sabun işler olmayacak ama nerde. Işte babadan kalma karaşanzıman hesabı gidersen böyle millete hesabını veremezsin. Ytd
Sn.izci gerçekleşir ama bu kafayla nereye kadar dün ne oldu? Bugün neler oluyor? Böyle saçma sapan hareketler milleti iyice sinirlendirdi ve gerdi. Şu fiyata bakın lütfen kaç tl lik tahta. 30 açıklasa ne olacak diyor insan kendi kendine. Piyasa mutlaka fiyatlar denecek ama ne zaman
35 Milyon TL sermayeye 15 Milyon TL kar. Hayatımda böyle bir şeye rastlamadım.
Burda mümkün şu anda hali hazırda naklen yayinda
Bistte 5 Liraya bu özelliklerde kağıt yok. Karel 8 Lira ve talan ediyorlar ucuz diye, düşünün.
https://i.hizliresim.com/kOWvZ7.jpg
üstat var aslında. Ama 10 TL 'nin altında değiller malesef :) :) :)