Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Nkolay kesin, 23,50 oluyor, mesaj geldi, MT'ye de sordum o da doğruladı. Bana niye mesaj atmamışlar acaba yarın arayıp şikayette bulunayım bi halta yaramayacak ama neyse .
Alıntı: Originally Posted by admustafa Hadi bakalım Burgan'la mı devam edeceksiniz :) Öyle olacak. Burgan'da bugün 92-180 günü 24,10'dan 23,25'e düşürdü. Sadece 32-91 güne 24,10 kaldı. Hatta evvelki gün 181 gün % 12 stopaj oranını 1 günle düşürdüler diyorduk, alt dilimde düştü şimdi.
Alıntı: Originally Posted by Tarila Bana niye mesaj atmamışlar acaba yarın arayıp şikayette bulunayım bi halta yaramayacak ama neyse . Bugün çok düşündüm Nkolay'a girsem mi diye Herhalde telepatik birşey oldu, beni cezbetmek için şahsıma özel mesaj yolladılar. :)
Madem piyasadaki faizlerde de hafif gevşeme başladı bu durumda FİL hala cazibesini koruyor sayılabilir. İyi ki çıkmamışım
Alıntı: Originally Posted by myfinans Öyle olacak. Burgan'da bugün 92-180 günü 24,10'dan 23,25'e düşürdü. Sadece 32-91 güne 24,10 kaldı. Hatta evvelki gün 181 gün % 12 stopaj oranını 1 günle düşürdüler diyorduk, alt dilimde düştü şimdi. 1 yılla başladınız 3 aya kadar düştünüz.
Alıntı: Originally Posted by hellistheothers Madem piyasadaki faizlerde de hafif gevşeme başladı bu durumda FİL hala cazibesini koruyor sayılabilir. İyi ki çıkmamışım Öyle kalacağı garanti olsa çıkılmaz ama, oda ciddi bir düşüş yaşar birkaç güne, bu defada diğerlerinde şimdiki yüksek faizler kalmamış olur.
Alıntı: Originally Posted by hellistheothers Madem piyasadaki faizlerde de hafif gevşeme başladı bu durumda FİL hala cazibesini koruyor sayılabilir. İyi ki çıkmamışım Ama o da yavaş yavaş salacaktır. Sonuçta vadeli mevduat içeriyor FIL de. Vakit varken uzun vadeli yüksek faizden bağlamak gerekiyor.
Alıntı: Originally Posted by admustafa 1 yılla başladınız 3 aya kadar düştünüz. Ben düşmedim de onlar düşürdü ben karar verene kadar. Galiba haftaya hiçbir vade için 24,10 kalmayacak.