İki gündür toplayan İş yat.Beni bu kağıt için acaba bir şeyler olur mu dedirten fonların aldığı 4000 lot hisse.(OYAK yatırım üzerinden.)
Printable View
İki gündür toplayan İş yat.Beni bu kağıt için acaba bir şeyler olur mu dedirten fonların aldığı 4000 lot hisse.(OYAK yatırım üzerinden.)
O zaman iş değişir.Bakmak lazım ama açıklık oranı %5 ten az olmalı diye bilşyorum.Bunlar için ekstra bir durum söz konusu.Oda hisseler kaydi değil.Yani önce tüm hissedarları bulup olayı kayıtlı hale getirecekler sonra toplayacaklar.Anca o zaman.Benim bildiğim bu şekilde.Umarım beceremezler.
Benimde demek istediği o hisseleri kaydileştirmenin yolu borsa.Diğer gibi bu kadar dağınık hissedarları tek tek nasıl bulacaklar.Zaten kaydileştirme için süre belirlediler.Mshkeme bunu reddetti.Çünkü 8 yıldır bu kadar kara yedek akçeye rağmen sermaye artırımı yapmalarının mantıksal izahı yok.
Kapanış tabandan olsada.. bozulmuş görünüyor.
354.80 alışta Yarın dön artık. Son takas durumunu atacak
olan arkadaşa şimdiden tşk'ler.:)
Hocam pöip te malesef bu sorun var.Kaydileştirme olayını mahkeme iptal etmeseydi büyük hak kayıpları olacaktı ve bu insanlar emellerine ulaşacaktı.Sermaye için bence fazla dayanaöayacaklar.
Adamların kottan çıkıyoruz gibi söylentisi bile bu hisseyi aklın almayacağı bir noktaya götürür. Buna cesaret edemezler. Kaydilik ise bu sekilde biraz daha fazla uzar. Rakam ne zaman dört haneli olur işte o zaman sandıkdaki hisseler gün yüzüne çıkar. Biz küçük yatırımcılar ne zaman satış yönlü işlemlerden vaz geçersek bir süre sonra süreç lehimize döner. Daha az maliyetle daha fazla hisse sahibi oluruz. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bir çoğumuz bu hisseden ihya oluruz. Zaman tek ihtiyacımız zaman....
İstiraklerine bakiyorum;isbir sentetik sermayesi bizi alir katlar havaya atar geri tutar:) kafamda deli sorular
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi