Printable View
Alıntı: Originally Posted by obstinate buradaki yanıklar hemen 8,30 larda sattı kucaniza biraktim mallari :)))
Alıntı: Originally Posted by obstinate sacro hocanın yerinde olsam bu saatten sonra kimseye demem. adam belki %10 kar yapacak ona bile mani oluyor %2-3 tamah eden ky ya dostum bunlar fani seyler. gidecek kagit gider. kimse engelleyemez.
Alıntı: Originally Posted by Sacrosanct ya dostum bunlar fani seyler. gidecek kagit gider. kimse engelleyemez. linkte dun ayni oldu. 7.10 7 liradan ky verdi herkes tesekkur ediyo bana. neyse 6.80 yakti ama bugun 7.60 gordu simdi 7 den verenler almak icin kuyrukta. yani demem o ki su akar yolunu bulur ;)
Doganlar ucuyor,durdo,dobur Hedefe konsantre..
Alıntı: Originally Posted by Sacrosanct kucaniza biraktim mallari :))) Yeterki sen Bırak hocam emek harcıyon öbür adam hemen satış
Alıntı: Originally Posted by Sacrosanct linkte dun ayni oldu. 7.10 7 liradan ky verdi herkes tesekkur ediyo bana. neyse 6.80 yakti ama bugun 7.60 gordu simdi 7 den verenler almak icin kuyrukta. yani demem o ki su akar yolunu bulur ;) Bende onu söylüyorum hocam dünde siz burda yazınca millet atladı dpekte mecbur aşağı çekti dökmek için
Alıntı: Originally Posted by obstinate Bende onu söylüyorum hocam dünde siz burda yazınca millet atladı dpekte mecbur aşağı çekti dökmek için aynen bende spek onu yapsin diye yaziyorum zaten anladin cok deşme olayi. benim yaptigim buraya yorum ve akabinde alis satislari ben izliyorum. yani hepsini planliyorum. buraya yazis zamanim bile :))
[QUOTE=Umut0109;539910]Sacro hocam Alcar nasıl duruyor. Sanki hazırlık tamam gibi ne hazırlığı? Amerikalılara satış olayı mı?