Az para olunca mecburen kısa vadeli kredili oynanıyor, zaman baskısı vs hata yaptırıyor.
%50 her zaman kenarda durmalı akşam üzeri fırsatlara bakmalı bence.
Printable View
Az para olunca mecburen kısa vadeli kredili oynanıyor, zaman baskısı vs hata yaptırıyor.
%50 her zaman kenarda durmalı akşam üzeri fırsatlara bakmalı bence.
Bofa 10.000 kontrat ilave long poz açmış..31.000 kontrata çıkmış... Bugün de güzel shortçu toplamışlar....9400 kontrat diper short var...40.750 kontrat diğer short oldu:)
Endeksi de sınırda kapattılar...
Bugün piyasayı ağırlıklı YF ve bofa dan enerji hisselerini satanlar strese soktu...İyi de oldu... ileriki günlerde kartlar yeniden karılır enerjilerde... O sektör daha çok su götürür...
Ama günlük kapanışı teknik olarak sat yapmadılar.
YF ve bofa 3 milyar tl mal boca ederken yanında bir de ilave tacirler varken endeks devre kesmeyi bırak sert düşmüyorsa daha sert dönüş vakti değildir bence..
abi grafik atmayayım
SATIYOR bir rakamdan, 5 dakika sonra dönüp sürüyor yukarı
ALIYOR, dönüp basıyor
sisteme uyayım dedim, öğleden önce 2 kere denedim... 1000 puan verdi, beğenmedim maliyetine çıktım
lot sayıyorlar
1 haftadır THY aynı yerde idi... bugün tahtada AHLATÇI'yı yakaladılar verdiler eline
vop tahtası zaten berbat.. kademelerde 1-2 lot oluyor
1 saatte 742 den 724 e 18.000 puan sattı
geri döndü 738 yaktı... 14000 puan
18.000 puan satılmış piyasa 14.000 puan geri alınırmı ?
(hem spotta 3 milyarlık mal satmışsın, hemde dün satmışsın.. yabtksoran 29,53 ten 29,24 e gelmişkene )
ALINMAZ
ama galektersiz işte
Yapı ve kredı bankası a.s. (“banka”) sermayesının %27,02’sıne tekabul eden ve sahıbı oldugumuz toplam 2.282.666.574 tl nomınal degerlı payların 575.000.000 tl nomınal degere kadar olan kısmının (“paylar”) (cıkarılmıs sermayeye oranı %6,81), hızlandırılmıs talep toplama yontemı ıle borsa dısında kurumsal yatırımcılara satıs ıslemı (“ıslem”) kapsamında cıtıgroup global markets lımıted, j.p. Morgan securıtıes plc ve merrıll lynch ınternatıonal musterek koordınator ve talep toplayıcılar (****t global coordınators and ****t bookrunners, “musterek koordınator ve talep toplayıcılar”) olarak yetkılendırılmıs ve satıs surecı bugun baslamıstır.
2 gündür... bloombergde
TURİZM sezonunda beklenilen DOLARIN gelmeyeceği, şu herşey dahil sistemin yabancıya pahalı geldiğini konuşuyorlar
geçen günü, ev fiyatları nasıl yükseltilir yazmıştım ya
ENFLASYON ile gıda fiyatlarını tavana çekiyorsun ve bununla TURİZM GELİRİNİ vuruyorsun
bu da ; hesap edilmiş hareket
sağlayan BOPÇU'dan ALLAH RAZI OLSUN
kafaya koydu, BATIRMADAN KOYVERMEYECEK ÜLKEYİ...