Bu oran ABD gibi enflasyonun düşük olduğu ülkelerde güzel bir orandır Sayın Bulutfeg. Ama bizim gibi ülkelerde enflasyon altında Özkaynak artışı reel değer kaybıdır.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
yabancıların almaya başlamasıyla ümitlenmiştim. ama son hafta ve bugün muhtemelen yabancılar satmakta...
elbette bilanço her şeydir ama ülkemizin siyasi çalkantıları bitmeden bazı şeylerin düzelmesi çok zor. siz yabancı olsanız böyle bir ülkeye para sokar mısınız?
Acılı bir uzun vade bizi bekliyor sanırım... satmak zorunda kalınmayan bir portföyünüz var ise her şeyi unutup normal hayata dönün bence... çok kolay değil ama bir şekilde her gün acı çekmektense beyni uzaklaştırmak önemli. şirketinize güveniyor iseniz ve kendi psikolojinizi sağlam tutabilecekseniz hisselerinizi seçin ve bu süreçte biriktirmeye bakın. ola ki toz duman kaybolduğunda biriktirimleriniz bir işe yarar...
Silinebilir
şirketin son 3 yılda yaptığı geri alımların ortalama fiyatı 3.4 USD, bugünkü kapanış 1,9 USD.
Cenaldaki payımız 2 USD'den aşağı değildir, bu konuda bahse girebilirim. şimdi 100 TLden hergün miyon milyon alan şirketin kimin malını aldığı daha açıktır umarım. Küçük yatırımcıyı bu kadar salak yerine koymaları hiçbir kurumsallığa yakışmıyor.
Şimdi istedikleri kadar laf salatası yapsınlar. Acelen neydi, neden 100 TLden aldın, neden daha önce günde 100 bin adet alırken bu alımda günde 1 milyon aldın?
Haram zıkkım olsun diyoruz, çünkü bu aleni hırsızlık...
Iki yildir arazi aliyorsun, yer aliyorsun..
Be kardeşim duzenli olarak her ay, şu kadar dönüm sera tamamladik,şu kadar dönüm tamamlanmak üzere, hedeflenen bu ,tamamlanan bu diye kap açıklamasi yapsana..
Inadina hisse düşsün istiyorlar, zaten geri alim yaptiklari hisseler,leyla nin vedat in elde kalan hisseleriydi emanet olarak araci kurumlarda bekletilen..
Iki yil once paldir küldür Tarim işine girmişsin, freni boşalan kamyon gibi,Senin en buyuk yatirimin Tarim,ne durumdasın kimse bilmiyor, böyle iş olmaz ya..
Bilanco sonrasi aciklama yaparlarsa haberimiz oluyor .
Baska şirketler, 5 kurusluk iş alirken kap atıyor, bizimkiler derin sessizlik..
Leyla vedat borsaya hisse kote etse,her gün kap açıklaması olurdu, şurayı aldik,burayi indirdik diye..
Adamlar meyva kurutma tesisini hizmete sokmuşlar, Kazakistan'da seraların 140 dönümünde ekim başlamış vs.Biz bunu 2.çeyrek webinarında ceo dan duyduk neden kap atmadınız acaba.Sorsan buna da çok profesyonelce cevap verirler.2018 in kopyasını yaşıyoruz 2024 te başlayan düşüşle.Beni 650-700 milyon dolar mcap şaşırtmaz demiştim.Siyasi ortam da düşüşe baya kolaylık sağladı malesef.Siyasi ortam düzelse belki seçimlerden sonra 5-6 misli çıkış gelir zannımca.2022 Kasımda hisse 80TL civarındaydı altın gram 1000 TL imiş şu an altın neredeyse 5 misli giderken alarko aynı fiyatta.Korkunç bir arbitraj dönmüş.Beni son 15 ayda yanıltan hatta yamultan tek şey enflasyon muhasebesi oldu.Bizi resmen dipsiz kuyuda boğdular.90 tl ye aldığım senet 145tl ye çıkıp 80 lere düştü üstüne bir de %50 enflasyon yada faiz geliri kaybı yedik.EM en kısa sürede biter umarım.Saygılar sevgiler.