Hocam, hisse tamamen ellerinde. Oyunu kurmadan hiç bir hareket yaptırmazlar. El mahkum beklemekten başka çare yok.
Printable View
Hocam, hisse tamamen ellerinde. Oyunu kurmadan hiç bir hareket yaptırmazlar. El mahkum beklemekten başka çare yok.
Artik daha fazla tuatamazlar aşırı sert hareketler yapacaktır çok ucuz kaldı
Borsa’da ucuz hisse bolluğu var. Brn ucuzluğuna bakmıyorum artık. Hisseye ne zaman el atacaklar ona kaldı işimiz. Milli ve yerli porselencimiz nasıl bir hayır düşünüyor hakkımızda önemli olan o. Şuana kadat ky’cıyı tarumar etti. İnsafa gelip ne zaman sevindirecek önemli olan o.
Alnus yatirim kaplamin ambalaj da hisse toplayıp hisseyi yukarı çekmekte bir yandan da bizim kutpo da hisse almakta yoksa bizim karton fabrikası kaplamin e mi gidecek????
TV’lerde peş peşe reklam veriyor patron. Slogan da güzel. Arkasında Kütahya Porselen varsa porselendir. Anladık güzel de yatırımcısının arkasında durmak yerine kucağa oturtmak ile meşgul , bunu ne yapacağız😂😂😂
Patronun sloganı bence şu olmalı. Milli porselenci=milli soyguncu Borsa 120 bin rekoru kırarkende bizi soymakla meşguldü borsa 90 bin de iken daha bir keyifle soygunculuk yapıyor ahlaksız.. bakkal gibi yönetip bakkal gibi kar açıklıyor. Milli porselenci
Ne demiş eskiler; çok laf yalansız , çok para haramsız olmaz..
Değerli arkadaşlar hayırlı cumalar. 4,44 e satış için yaklaşık 1 saat uğraştım sonunda sattım. Yaklaşık 30 bin tl zararla hisseden çıktım. Hakkımın son damlasına kadar güral ailesine haram ediyorum. Yalancı bahar gösterebilirler ama asla gerçek bahar olmaz gereksiz yere 2 yıl aşıktım bu namerte,,Daha kötü günler görmemeniz dileğiyle allah yardımcınız olsun..