Sıkıntıya gerek yok 3 senedir elimde 2 temettüsünü aldım her ay az çok alırım 10 liradan 30 a geldi kısa ve orta vadede surundurebilir tahtacı ama uzun vadede sıkıntı yok
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sıkıntıya gerek yok 3 senedir elimde 2 temettüsünü aldım her ay az çok alırım 10 liradan 30 a geldi kısa ve orta vadede surundurebilir tahtacı ama uzun vadede sıkıntı yok
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyetim 25 düşse de üzülmüyorum tam tersine düşmesi daha iyi olur fazla lot alma şansımız olur, 25 civarına gelmesini alim icin isterdim
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah, uzun vadeciler burada toplanmış :)
Ben de 3 senedir taşıyorum, son 2 yıldır tek bir lot dahi işlem yapmadım.
Aldığım temettüleri düşünce maliyetim 6 küsurlarda.
İşler iyi gidiyor, inşallah bir aksilik olmazsa 2-3 seneye maliyetim temettülerle sıfırlanacak gibi görünüyor.
Sonrası zaten psikolojik olarak daha rahat oluyor.
YTD
Bu düşüşe sessiz kalan patrona yazıklar olsun.kocaman vesbe be yaaaaa
pandemonium 2. dalgasından dolayı 4. ceyrek sıkıntılı geçecek gibi
ben borcun çoğalması kismindayim
neden borç yükseldi. şirket alımlarından dolayı mi ? ben bununla ilgili bilançoya da baktim goremedim.
çok ucuz hisse FK/ 7.01, bugün 50 liradan fiyatlansa pahalı olarak görülmez. neden böyle bir satış yedi? çünkü kısa vadeli operasyona çok müsait..spek.. diye adlandırılan tahta yapıcıların ya da bir grubun aradığı tüm özelliklere sahip.. sığ tahta olduğu için az bir para
ile yönetilebilir.. büyüyen, avrupa ve dünya pazarlarına mal veren, her zaman karlı bilançolar açıkladığı, düzenli ve yüksek temettü verdiği için için için alıcısı bol..( her şeyden önce kolay mal satabilmek için alıcı isterler) çoğaltabiliriz..
sonuçta bir yatırım hissesi olduğu için uzun vadeli pozisyon almak gerekiyor.. günlük, haftalık iniş, çıkışları göz ardı edip bekleyenlerin güzel kazandığı bir hisse.. forumda her zaman duyuyoruz..
temelci arkadaşlar bakabilir mi borç neden artmış.