Valla yangın görüntülerini izledim , can kayıpları mevcut Allah rahmet eylesin , birikimlerini kaybeden çok insan var bilmiyorum.
Dünya tamamen bozulmaya başladı.Virüsün kahbesi kadar insanında kahbesi beraber dünyayı bitiriyor.
Printable View
Valla yangın görüntülerini izledim , can kayıpları mevcut Allah rahmet eylesin , birikimlerini kaybeden çok insan var bilmiyorum.
Dünya tamamen bozulmaya başladı.Virüsün kahbesi kadar insanında kahbesi beraber dünyayı bitiriyor.
kötü polis : orman bakanı..görevini yapmamış..uçak almamış.. ormanlarımızı korumamış..
iyi poliss: mr erdoğan.. talimat vermiş..20 yıllık iktidarı döneminde gelinen nokta uçak alınmamış olması , ama suçlu kötü polis.. kendisi iyi polis.. neden ? zira şimdi talimatı vermiş yangından sonra..ve sorumluluğu zaten hiç olmamış.. ama şimdi kasabayı kurtaracak, zira talimatı vermiş..herkes derin bir nefes alabilir..
holywood senaryosu gibi..tüm bakanlar benzer şekilde bu "cumhurbaşkanımız talimat verdi" kavramını dile getiriyor problemlerden sonra.. iyi çalışmışlar oyunlarına..
yangın söndürme uçağı ve helikopteri alımı için illa cumhurbaşkanımızın talimatı mı şartmış bakanlık olarak neden öngörmemişler hatta kaç yıldır uçak tartışması sürerken birşey oldumu hemen reisin arkasına sığınmaktan vazgeçmeliyiz bu ülkede binbir çeşit iş işlem hizmet var adam hangi birine yetişsin :vk:
sen olayı anlamamışsın..olay böyle kurgulanmış durumda.. vitrinde bakanlar var.. onlar kötü şeylerde sorumluluğu üstlenmek için var.. iyi şeylerde/sonuçlarda pastayı yemek mr erdoğan ın işi.. görev bölüşümü bu şekilde.. o uçaklar alınmadıysa sözde "bütçe tedbirleri" kapsamında mr erdoğan istemediği için alnmamıştır, yıllardır görüyoruz tek karar merci malum kişi.. uçaklar için gerekli parayla başka bir şey yapılmıştır mesela 300 odalı yazlık saray..öncelikler farklı..
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1d
Rusya devletine bağlı medya
Esenler'de askeri kışladaki ağaçlık alanda yangın https://sptnkne.ws/GUqc
Ne oluyor böyle