Besin değerinimgözardıbedersek dediğin doğru
Printable View
günaydın herkese iyi seneler.
Günaydın ve İYİ Seneler TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Şu siyasiler olmasa dünya nasıl olurdu acaba?:he:
MB nın her sabah saat 11 de açıklaması gereken KUR DÜZEYİ kaldırıldımı ? bilgi varmı ?
2021-12-31 Günü Belirlenen Merkez Bankası Döviz Kurları ve Altın Fiyatları (Saat 11:00)
31/12/2021 11:27:20
2021-12-31 Günü Saat 11:00 için Belirlenen Merkez Bankası Döviz Kurları ve altın fiyatları:
öviz Kodu / Cinsi Birim Döviz Cinsi / Saflık Derecesi Alış
EUR/TRY 1 EUR 15,0986
USD/TRY 1 USD 13,3557
GBP/TRY 1 GBP 18,0089
Altın/TRY 1 gr 995/1000 779,33
Altın/TRY 1 gr 1000/1000 783,25
Erdoğan: Üretim, istihdam, ihracat tarafında işler yolunda gidiyor
Erdoğan: Bu süreçte önümüze sıkıntılar da çıkıyor, döviz kurundaki dalgalanma ve fiyatlardaki fahiş artış, aldığımız tedbirlerle dalgalanmayı önemli ölçüde kontrol altına aldık
Erdoğan: Yılbaşından itibaren kurun bu hafta başındaki gibi makul bir seviyede istikrar kazanacağına inanıyoruz
Erdoğan: Şu ikiliyi unutmayacağız, güven ve istikrar
Erdoğan: Kur üzerinden ülkenin ve milletin felaketi pahasına haksız kazanç sağlama niyetinde olanlar bunun bedelini ödemek mecburiyetinde kaldı
Erdoğan: Vatandaşlarımızdan açıkladığımız pakete uygun şekilde tasarruflarını kendi paramızda tutmalarını, tüm işlerini kendi paramızla yürütmelerini istiyorum ve tavsiye ediyorum
Erdoğan: Faizlerin düşük, kurun istikrarlı ve yatırımların arttığı bir ortam inşa ediyoruz
Erdoğan: Amacımız hem iş insanlarını hem de vatandaşları 1 ay, 6 ay, 1 yıl, 3 yıl sonrasını görebilecekleri güven ve istikrar iklimine kavuşturmaktır
Erdoğan: Döviz kurunu yatay seyre geçirme ve altını sisteme kazandırma sürecini ne kadar hızlı yürütürsek, enflasyonu ve fahiş fiyat artışlarını kontrol altına alma mücadelemizde elimiz o derece kuvvetli olur
Erdoğan: Kurda yurt içi talepten kaynaklanan oynaklığı azaltacak tedbirler aldık