Haymanaya ayak basar basmaz. Bayiye gittim.
Heves ettik porsche alacağım.
Tabi ağzına kadar dolu olanlara değil de şöyle 60 70 bine 2. El jipleri var onlara bakıyorum. Bi de haymana da adet çok güzel ciddi alıcı isen dayu seninle test sürüşü yapuyor.
Neyse bindik dayu porsche a. Bastım bastım işte 150 200. Döndüm. Yani çok farklı hayal etmiştim o kadar etkilenmedim hani porsche a biniyorum demedim aynı motor aynı hissiyat malzeme kaliteli sadece filan.
Oradan çıktım dayu tesla ya gitdim. O da sıfır, sıfırı 60 bin, bide bi kredi yapuyor öde Allah öde %3.5 faizle 5 sene. Tabi krediyi duyan Türk genlerim harekete geçti.
Neyse buna da bindik dayu. Gaza bir bastım. Böyle bir şey olamaz uçak kalkarken oluşan hissi 3 ile çarp resmen koltuğa yapıştırıyor hareket edemezsin hızlanırken. Bu performans modeli imiş. Model y diyolla tesla nin jipi.
Ben size bir şey söyleyeyim kimse porsche filan almaz bu saatten sonra. Net. Gözlem gibi gözlem. Elektrikli ye geçemeyen elenir abi net ötesi net.
Neyse sar dedim dostum bi tane oradan bana. Krediyi de ver. Bakalım gelince izlenimleri paylaşırım. Tabi ben performans modeli almadım. Çoluk çocuk aile için kullanacağız dayu ne kadar az para o kadar iyi.
Ha şunu da söyleyeyim çoğu işyerinde bedava şarj var. Üstüne arabada bakım diye bir olay yok. Üstüne üstlük de 10 sene garantisi var batarya vs anlamında. Aşırı kafama yattı. 4 sene bindiğimi hesap ettim. Şu anki elektrik ve petrol fiyatları ile bakımı da koyarsan 4 senede zaten 20 bin en az kardasin. Neyi düşünüyoruz ki.
Ha bu arada dizele 300 bin km bindim hep büyük ve güzel araçlarım oldu. S class bile binsen bence kamyon abi. Net. Titreşimi pisliği sesi her şeyi ile amelelik. En çok da gaza basınca boş boş bağırması bence her sınıf arabada var ve sürüş keyfini bitiriyor. Benzinli candır vw grubunun 1.5 tsi motoru Türkiye için çok ideal mesela bence. Ailen küçük ise Leon, büyük ise superb ve passat çok ideal bana göre.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.