Çbs leri aldığımda varlıklarıyla tek geçtim altanatifsiz yatırım yapılcak bir şirketti borçlarını ödediğinde bu hisseyi almak çok zor olacağını biliyordum riske girdim aldım bağlı ortakları iştirakleri dolaylı ortakları eğer izahname açıklandığında haklıysam bu hisseyi kimse bir iki cümleyle ifade edemez iflası verilen şirketlerin mesela şeker piliçin tasfiye içlemleri mahkeme kararları çarşaf çarşaf açıklanıyor battı bitti öldü denilen şirketten tık yok bir tıkırdarsa ben birşey demiyorum ogün geldiğinde bakarız batık olan şirketlerin varlıklarını açıklada hiç tereddüt yaşanmıyor burda iflas ertelemede başladı tuaflıklar nasıl inanacaksın basında çıkan bir kaç habere iflası verilen şirketlere ne oldu o bile açık değil inandırıcı olsa tasfiye memurluğu arsaları kimin aldığını kaça aldığını alan şirketin iflas eden şirketle ortaklığı varmı yokmu bunları açıklaması gerekiyor a şirketi batır bağlı ortaklığı b şirkete yatır dolaylı ortağı c şirketine kaçır ne sonra şirketin içi boş yemişler bitirmişler ne ala tertemiz tezgah kıl kopmadan tıraş ne diyeyim bilemiyorum.