3.97 de sikinti var dikkat edin dedigim dolar tl.
Izleme modundayim. 3.84 destek olmus gibi gorunuyor. Ytd
Printable View
3.97 de sikinti var dikkat edin dedigim dolar tl.
Izleme modundayim. 3.84 destek olmus gibi gorunuyor. Ytd
tüm dünya borsaları 7 gün süreli/içinde toplam %10 düşecek paritede sert çıkış olacak döviz türevleri sert yukarı yapacak akşam gezegenlerin konumu bunu diyordu uyuyup kalmışım yazamadım :party:
vay be bu ne mide bulandırıcı iştir
Zarrab, ilk kez çapraz sorguda: 2013'te başkaları için hayat kadını ayarladım, gardiyana 45 bin dolar rüşvet verdim
"Yalan söylemenin ABD'de hapisten çıkmanın en hızlı yolu olduğunu" söylediğim doğru.ABD'nin İran'a yönelik ambargosunu deldiği iddiasıyla tutuklanan ve ilerleyen süreçte tanık statüsüne geçen Türkiye ve İran vatandaşı iş adamı Reza Zarrab, eski Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın tek sanık olarak yargılandığı davanın altıncı duruşmasında Hakan Atilla'nın avukatı Cathy Fleming tarafından çapraz sorguya alındı.
Zarrab, avukat Fleming'in sorularına verdiği yanıtta, ABD savcılığına ilk kez Ağustos 2016'da yani Mehmet Hakan Atilla'nın tutuklanmasından önce işbirliği yapmayı teklif ettiğini aktardı.
Zarrab'ın teklifine rağmen işbirliği anlaşmasının yapılmasının ciddi olarak gündeme gelmesi Ağustos 2017'yi buldu. Bu tarihten sonra Zarrab ile 12 kez görüşen FBI yetkililerinin görüşmelerde edindikleri bilgilerin davada kullanılabileceğine kanaat getirmelerinin ardından Zarrab'ın itirafçılık teklifi kabul edildi. Ekim 2017'de Zarrab itirafçılık belgesini imzaladı. Zarrab, itirafçı olmasının ardından neredeyse her gün FBI yetkileri ile bir araya geldiğini ifade etti.
http://t24.com.tr/haber/zarrab-ilk-k...-verdim,505745
sanki dolar dün akşam ki son kandırık verişle 3.83xx de düzeltmesini tamamladı.
şimdiki hedef neresi acaba ?
yok efendim MB nın faiz artışı fiyatlanıyormuş dövizde.
iyi de adama sormazlar mı MB hangi cesaretle ne kadar artış yapacak ?
100 baz puan mı (ki beklenen en fazla artış bu) durduracak doların çıkışını....
Chicago Fed Başkanı Evans: Faiz artırımında yazı bekleyebiliriz
Chicago Fed Başkanı Charles Evans, aralık ayında faiz artırımı yönünde bir karar alınmasının "kesin" olmadığını, yaza kadar beklemenin daha akıllıca olabileceğini söyledi.
https://www.dunya.com/dunya/chicago-...-haberi-393426